Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgjghjhkjk

Co myślicie o tym rowerku?

Polecane posty

Gość dobre pytanie to jest
nie, brzydki jest

Gość gfhgjghjhkjk
Kto się jeszcze wypowie?

Gość iga z warszawy
nie podoba mi się wcale

Gość Yolo yolo yolo
A mnie się podoba! Szczególnie to że jest składany i łatwo go spakować na wyjazd i podobają mi się składane chowane pedały. Ja bym kupiła na twoim miejscu.

Gość nie, nie, nie...
chcesz rower czy pchacz -spacerówkę>?? Najlepsze są rowerki biegowe, albo takie nawet 3 kołowe, bez pedałów.. jak ma być rower, to dziecko ma samo na nim się poruszać, a nie sobie siedzieć i rodzić pcha.. to jest w spacerówce... potrzebujesz kolejnej spacerówki? Poza tym, ponoć okazało się, że na rowerkach z pedałami w kole dzieciom bardzo trudno się nauczyć jeździć, opanowują to ok 3 letnie dzieci.. a na takim biegowym czy trójkołowcu (nie taki typowy, bo one mają bliżej siebie ustawione tylne koła) maluszek już potrafi jeździć..

Gość bimut
MI SIE BARDZO PODOBA ZAPEWNE JAK ZAJDE W CIAZE I URODZE TO KUPIE MALUCHOWI TAKIE COS:)

Gość do Jowitaq
mały brzydki niewygdny oraz drogi

Gość Yolo yolo yolo
Ja widzę, że pedały ma chowane, to robi się z niego wtedy rower biegowy 3-kołowy. Ale najlepszy patent w nim jest taki, że wszytko ma składane i regulowane. Nawet rączka dla dziecka jest cała regulowana i składana. Można wszędzie do zabrać. Fajny patent.

Gość Yolo yolo yolo
Tylko oparcie może średnio wygodne, ale poza tym wszystko git.

Gość Yolo yolo yolo
I podnóżek też widzę, że chowany pod siedzisko (albo odczepiany). Mnóstwo kompaktowych rozwiązań. Fajny.

Gość Mam taki
Zdecydowanie odradzam. Kupiliśmy taki dla naszego dziecka. Po miesiącu użytkowania trzeba włożyć sporo siły aby to upchać, a o samodzielnym pedałowaniu dziecka lub odpychaniu nie ma mowy. Na kołach nie ma żadnego metalowego łożyska - koła to tarcie plastik o plastik i trochę smaru, który po miesiącu użytkowania nie spełania już swojej roli. Skutek taki, że trące o siebie plastikowe elementy zaczynają się ścierać.

Gość gość
fu poważnie chcesz go kupić?

Gość gość
Youlo robi reklame

Gość gość
Ja uważam, że takie rowerki są bardzo praktyczne i pomagają dzieciom w ich rozwoju. Sklepów jest pełno, ja polecam te internetowe, bo jest taniej i w sumie większy wybór, np. w http://www.czesci-rowerowe.com.pl/