Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kolezanki na wakacje

SZUKAM KOLEZANKI NA WSPOLNE WAKACJE!

Polecane posty

Mam urlop w polowie lipca, chcialabym wyjechac do Turcji lub macedonni na kilka dni, szukam kolezanki,ktora tez chcialaby gdzies wyjechac a nie chce sama.

przepraszam,pomylka,w polowie czerwca,nie lipca

Gość czarnuleczka102
a stawiasz ten wyjazd?? jak ak to ja sie pisze;p

Gość heloiza999
Szkoda ze nie lipiec bo mam sesje i magisterke. Ile masz lat? Samolotem?macodnia? Z jakim biurem?

Nie nie stawiam,nie jestem sponsorka,jak ktos szuka sponsora to sa specjalne ogloszenia. Nie jestem tez lesbijka, chce kolezanki bo drzew do lasu sie nie zabiera. Chce sie "odchamic" od szarego zycia,a turcja i turcy sa bardzo przystojni.

Gość xsantrypa
do jugoslawi bym nie polecala, nie klimat i bieda,kiedy ja tam bylam "w interesach" bylo mozna spac prywatnie za 2- marki, ludzie mili ale bieda ze szkoda gadac, wszystkiego brak a widok jak po wojnie, takiez auta i autobusy wszedzie brud- katastrofa,moze sie troche poprawilo jak by nie bylo polska to dla nich jak ameryka ! wiec po co jechac aby ogladac wszech obecna BIEDE !!! - jak ktos lubi ...

nie wiem jeszcze jakim biurem, czekam na jakas tania oferte last minute lub tym podobne,i jestem w okolicach 30 stki i prosze ie nie podczepiac pod moj nick i pisac bzdur,czekam na powazne oferty,moze masz jakas propozycje i wymyslimy cos razem! Jakby co to na meila. pozdrwim.

a kto chce do jugoslawi jechac? W turcji jest co wiedzac,macedonia tez jest piekna,poza tym nie kazdemu marzy sie ogladac bogactw,ja chce tym razem zobaczyc cos innego. na zachodzie juz bylam,teraz poludniowy wschod,albo ktos chce albo nie,i nie ma o czym dyskutowac ;) nikogo nie zmuszam.

Czy ktoś w tym roku jest chętny na wyjazd do Turcji na początku września z Poznania?