Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moja wina, wiem

Czy w takiej sytaucji mąż ma prawo mnie znienawidzić?

Polecane posty

Gość .....----........
.

ja tez czekam :) niestety u mnie beznadzieja, od rana zjadłam tabliczke czekolady do tego białe pioeczywo, masło, ser żółty :( nie wiem dlaczego jestem taka :/

Vitalija żartujesz z tą czekoladą?? po co w ogóle w domu trzymasz słodycze? skoro tak nie możesz się opanować? jak w ogóle z rana można mieć ochote na czekoladę i to całą tabliczkę?

jak widac mozna ja mam wlasnie najwieksza z rana a jak wpadne w ciag to potrafie przez tydzien zywic sie glownie słodyczami :/ a trzymam nie wiem po co, dzieci czasami chca zjesc czekolade, kupuje gorzka, z dobrym skladem ale to i tak zbedne kalorie dzieki dzieciom mam wymowke zeby kupic : ale juz koncze! nie moge wiecej od dzies zaczynam 30 days shred wiec moze to mnie bedzie powstrzymywac niedlugo klade core spac na drzemke i zabieram sie za cwiczenia

Gość asdfghjkl23
hej dziewczyny! ja wczoraj zamiast skalpela zrobilam trening calego ciala z mel b. pozniej prysznic i wsmarowalam serum na rozstepy i skorke pomaranczowa. dzisiaj juz lepsza pogoda ale wlasnie wstalismy 2 godziny temu jak nigdy, moj synek zawsze wstaje miedzy 6 a 8 rano a tu dzisiaj wstalismy przed 10 bo ja tez musialam skorzystac z tej okazji i sie powylegiwac:) zbieramy sie i idziemy na spacerek. teraz to nie wiem o ktorej go poloze na drzemke.

Gość .....----........
.

dobra jestem obmierzona, zwazona itp odpalam płyte i cwicze zyczcie mi zebym nie wymiekła

Gość aonaaaa
to moja wina wiem przecztałam właśnie wszystkie twoje wpisy i wiedz że czuję się zupełnie jak ty no prawie bo sex jest tyle że co to za sex jak koszulka brzuch zakrywa, ja po ciąży mam 83 kg a to już 5 lat niepotrafę schudnąć i tak jak ty nienawidzę siebie weszłam tu żeby znaleść motywację a ty masz jej tyle aż miło poczytać

Gość .....----........
up

Gość aonaaaa
i powiem ci jeszcze że też myślę sobie czasem że jak ten mój mąz może byc zadowolony z takiej żony, dzieki tobie zdałam sobie sprawę że prawie zawsze chodzę po domu w tym samym, fakt umalowana bo chodzę do pracy ale po cóż leginsy i tasama tunika czarna bo najwięcej ukrywa totalna porażka

Gość aonaaaa
no właśnie autorko odezwij się co u ciebie jak sprawy z mężem

nie było tak zle nie zatrzymałam sie ani na chwile ale pewnie jutro bedzie bolec ;)

Gość aonaaaa
jednak nie dowiemy sie co nowego u autorki

Gość aonaaaa
zawiesza się to forum chyba coś?

Gość aonaaaa
w jednym z postów przeczytałam że jak mąż spłodził dziecko to niech też wychowuje a kobieta będzie dbała o siebie, ale to nie do końca tak to że mamy dziecko nie oznacza że mamy się rozpaś i rozrosnąć a oni będą się nandal nad nami zachwycać, faceci to jednak wzrokowcy a jednocześnie tak ciężko jest się zmobilizować powiedzcie co was mobilizuje do diety

Gość aonaaaa
znów mnie zawiesza

Gość to moja wina, wiem
Hej, jestem :D I jedyne do mi na początek przychodzi na myśl to JUPI JUPI !!!! :D Wczoraj mąż wrócił z pracy, podszedł do mnie, coś przy meblach robiłam, ten stanął koło mnie, zaczął się do mojego rozporka dobierać i mówi: "ściągaj portki" :D Czyli dzień wcześniej najzwyczajniej w świecie był zmęczony :D Niestety wszedł teściu, więc przerwaliśmy. Później poszłam do kina. A w ogóle wystroiłam się, wymalowałam, wychodząc przechodziłam koło męża, a ten do mnie: "ej, co się tak wyperfumowałaś? Nigdzie nie idziesz." Później siedzę w kinie, napisałam do niego esa z uśmiechem: "czekaj na mnie". Wracam, a ten czekał, fakt, bo przed tv,ale zasnął. A że wołami ciężko go dobudzić no to nici, zresztą było już po północy, on z samego rana do pracy, to nawet fest go nie szarpałam. Rano mnie obudził pretensjami: "czemu mnie nie zbudziłaś jak wróciłaś?". A dziś od rana widzę po nim, po jego gadce, że już dziś na pewno nie skończy się na gadaniu :D Na razie spadam, bo szwagier grila robi, wieczorem zajrzę na pewno.

Gość Ja też trzymam kciuki autorko
Żeby było pikantnie i ostro :)

Gość to moja wina, wiem
aonaaa - hej :) ja z tym domowy strojem to się wzięłam na sposób: póki męża to chodzę jak chodzę, bo przy dziecku to musiałabym się przebierać 10 razy dziennie. I wiadomo, że wygodniej, w moim przypadku też ekonomiczniej - mój synek strasznie mi wszystkie bluzki szarpie, ciąga, więc wszystkie moje ładne bluzki wyglądałyby jak szmaty. A jak zbliża się godzina powrotu męża to wtedy wskakuje w czyste ładne ciuszki. Przecież 8-miesięczny synek nie wypapla tatusiowi, że podczas jego nieobecności mamusia wygląda jak mop :P Co mnie mobilizuje do diety? Powtarzam sobie, już o tym pisałam, że z każdym zdrowym posiłkiem jestem lżejsza i piękniejsza. Kiedyś się odchudzałam, bo: wszyscy szczupli, bo presja otoczenia ble ble ble. ale to nie działało. Teraz się odchudzam, bo chcę być zdrowsza i piękniejsza, dla siebie. Słodkie... :D Mimo diety też mnie bierze czasami ochota, to synka biszkopty zjem ze dwa i od razu lepiej ;) Dziś u szwagra na grilu zjadałam jedną kiełbasę, bez chleba, bez żadnych dodatków. Już jako kolacja.No tłusta trochę była, ale mam nadzieję zaraz to spalić -z mężem w łóżku :)

Gość to moja wina, wiem
w pierwszej linijce miało być - póki męża nie ma :P