Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie ja bylam nia

dziwne zachowanie kota help

Polecane posty

Gość to nie ja bylam nia

Moja kotka ostatnio bardzo dziwnie sie zaczela zachowywac. Jestem zmuszona wyrzucac ja w nocy na balkon, bo nie daje mi spac i tak jest kazdej nocy. Kolo 2 w nocy zaczyna po mnie chodzic, kiedy spie. Normalnie chodzi mi po glowie, drapie w szyje i przy tym mruczy. Nic nie daje odganianie jej, cala noc tak potrafi. Nie wiem czemu sie tak zachowuje. Zawsze ze mna spala ale byla spokojna, nie wiem o co jej chodzi?

Gość może zaczęłaś używać jakiś
kosmetyków o intrygującym ją zapachu?

Gość to nie ja bylam nia
Nic nowego nie uzywam. Myslalam nawet, ze moze ona tak robi, bo w nocy chrapie. Ale ostatnio zaczela to robic jak tylko klade sie do lozka i jeszcze nie zdaze zasnac. Jest to denerwujace, bo ona naprawde cala noc potrafi po mnie chodzic, szczegolnie po mojej glowie, do tego mnie drapie w szyje, boje sie ze zasne to mi twarz podrapie albo gorzej oczy. Nie wiem skad takie zachowanie, wczesniej normalnie ze mna spala, a mam ja juz od ponad roku.

Gość Danper
To ją pacnij w łepetynkę, na koty to działa

Gość Mój kot.
Mój kot też się dziwnie zachowuje,ale nie napiszę jak,bo to naprawdę dziwne.

Gość dzisiaj taki obiadek robię
moj kot płci meskiej też głupieje. Spóźnione marcowanie, moim zdaniem.

Gość to nie ja bylam nia
No przeciez pisze, ze ja zrzucam ale to nic nie daje, ciagle na mnie wlazi, musze ja na balkonie zamykac bo inaczej nie da rady spac. Ruje? Inaczej sie to objawia, ona w czasie ruji drze sie w nieboglosy. Poza tym w dzien jest spokojna, dopiero jak klade sie do lozka to zaczyna sie krecic.

Moja kotka od kilkunastu dni posikuje po całym mieszkaniu. Jest po zastrzyku, więc chyba nie ma rui. Mam dość tego smrodu, a przecież jej nie wyrzucę :/ Coś się z tymi kotami dziwnego dzieje w tym roku!!!

Moja kotka od kilkunastu dni posikuje po całym mieszkaniu. Jest po zastrzyku, więc chyba nie ma rui. Mam dość tego smrodu, a przecież jej nie wyrzucę :/ Coś się z tymi kotami dziwnego dzieje w tym roku!!!

Gość Danper
Nie zrzuca tylko pacnij w łeb. Kot nie rozumie o co ci chodzi.

Gość to nie ja bylam nia
mla-lol co ile trzeba chodzic na zastrzyk?

Gość kjhgfdhj
Po prostu Cię lubi :)

Gość dgfrg
moj zawsze spał ze mna ake od paru dni nad ranem wskakuje na parapet i zrzuca kwiatki dzisiaj nasikal przed drzwi kolo progu.

Gość mama nastolatki...
A jest wykastrowana?

Gość to nie ja bylam nia
kurde to forum sie zacina, nie wyswietla postow

Gość taka sobie kociara
albo ruja, albo jest chora musi być powód dla którego jest taka niespokojna znajomi mieli starego psa, całą noc się szwendał po chacie i co chwilę pił wodę, był niespokojny, no ale on miał raka może ona też na coś choruje i coś ją boli.... każda zmiana zachowania zwierzaka o czymś świadczy może ma chory pęcherz lub nerki, koty często mają z tym problem, zwłaszcza te sterylizowane

Gość mama czterolatka
Ona po prostu traktuje Cie jak matkę. Pewnie to drapanie po szyji i glowie to jest jak ja to mówię ugniatanie :) tak jak kot ugniata brzuch matki kiedy jest karmione. To nic innego jak wyraz miłości i zaufania. Zamiast kota trzymać na balkonie ( co za idiotyczny pomysł wogóle) to zamknij choćby drzwi od swojego pokoju gdzie śpisz.

Gość lubella234
Tak ona mnie wlasnie tez ugniata lapkami ale to boli, albo jak spie i mi wejdzie na glowe albo drapnie to nie jest to przyjemne. Zamkniecie sie w pokoju nic nie da, bo kotka otwiera sobie sama skaczac na klamke, albo co gorsza miauczy pod drzwiami, zeby ja wpuscic. Zazwyczaj kolo 3 w nocy, jak juz nie daje rady, bo ciagle mnie budzi, wtedy daje ja na balkon i tam siedzi. Czy ja cos boli, nie wiem, ona porzy tym mruczy jak traktor, wyglada tak jakby nie mogla sobie miejsca znalezc i ciagle sie kreci, ale to tylko w czasie spania, w dzien normalna jest. Moze to i ruja ale miala zastrzyk 4 mc temu, nie za wczesnie na ruje?

Gość to ja, twoja kotka
Po prostu nie lubię jak śpisz :P

Gość lets go outside
pewnie chce sie bawic, w nocy koty staja sie bardziej aktywne

Gość tak,dostanieszjw
moj kot,robil tak samo. byl to samiec. ja nie widze nic w tym zlego, zawsze myslalam,ze on okazuje mi tak swoja milsoc. spal NA MNIE , robil tak jak twoja kotka, dreptal w miejscu, szczegolnie na klatce piersiowej i czesto tam zaypial:) kochany kociak. w zyciu nie zamykalabym kota na balkonie! id iotka. zamiast kota, sama idz na balkon o 3 w nocy. obetnij koty pazury.

Gość najlepsza odpowiedz
Nic sie mu nie powinno dziac bo moj kot ma podobnie ale jeszcze do tego sie slini :-) . Moj kot tez ze mna spi, tylko czasami sie dziwnie zachowuje, np dzis glosno mialczal i przez caly czas chcial byc ze mna siedziec. Mozeto spoznine marcowanie, a czy twoja kotka nie zostala przypadkiem zbyt szybko oflaczona od mamy jak tak to choroba sieroca. Moj kot robi to samo co twoj

Gość gość
moj 8 letni bengalrobi to samo...albo jak chce jesc lub pic albo isc na dwor...daje ma na noc miske konserwy,miske suchego od 8 -10 wieczorem wyganiam na dwor.....i mam swiety spokoj...mieszkam w zachodniej Kanadzie i kot wychodzi na dwor nawet jak jest ponizej minus 30 w drzwiach na dole jest male automatyczne okienko i pies nie wyjdzie sam,ale sam moze wrocic jak zmarznie