Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudia.ar

Zauroczona w lekarzu w wzajemnością -MOŻLIWE ?

Polecane posty

Gość Claudia.ar

Witajcie . Mam 26 lata .Studiuje i wychowuje samotnie 2 letniego synka . Od roku ojciec dziecka nie utrzymuje z nami kontaktu a ja nie staram się go nawet szukać i siłą trzymać przy dziecku . Wracając do tematu to dermatolog , do którego chodzę od 2 m-cy okazuje mi coraz bardziej swoje zainteresowanie .Już od pierwszej wizyty był bardzo miły i w ogóle to jak na mnie patrzył to tak jak patrzy mężczyzna na kobietę , która mu się podoba itp. Wtedy mimo, że mnie zauroczył -nic sobie z tego nie robiłam bo byłam pewna , że "wyolbrzymiam" sprawę . Teraz wiem , że miałam rację . Ale mam wątpliwości co do randki z nim . Dodam, że jest o 10 lat starszy ode mnie i dla mnie to za dużo... Ja mam dziecka więc szczerze to nie wiem czy mam u niego szansę czy to może tylko chwilowe zainteresowanie moją osobą ? Są może na forum dziewczyny w związkach z lekarzami ?

Gość ale facet idełm
cos nie za dużo tych " tematów medycznych :)" podejrzane Nie toleruje narzucania sie facetom.. Rób , tak aby tobie było i dziecku było dobrze...powiem tak

Gość Emma Thomas
a on wie, że masz dziecko ?

Gość są a jesli sa to co ?
Ty go znasz ..

Gość Claudia.ar
ale gdzie ja napisałam, że mu się narzucam .Zresztą jestem bardzo nieśmiała w kontaktach z mężczyznami

Gość Claudia.ar
Emma oczywiście , że wie o dziecku

Gość są a jesli sa to co ?
niesmiała to nie znaczy że sie nie narzucasz ;) ... , ale dziecko masz :)

Gość tak mam lekarza :)
masz obsesję??.Co innego gdyby wykrzesał z siebie słowo..które dałoby Ci 100% pewność ;)) więc takze dać sobie spokój ..;)

Gość dzisiaj taki obiadek robię
26 lat i nie umiesz polskiego??? zauroczona lekarzem, zakochana w lekarzu :o

Gość Claudia.ar
tylko, że ja napisałam w temacie , że mam wątpliwości co do randki z nim, którą zaproponował .... Też tak sobie myślę, że mężczyzna 36 letni nie mający żony bądz narzeczonej jest troche podejrzane

Gość nie piszcie tutaj kochani :))
kolejna prowokacja ,

Gość Claudia.ar
kolejna zazdrosna desperatka lub frustrat :D Dla ciebie moze byc prowokacja a ja wiem swoje :P

Gość xyz22
Lekarz stara się byc miły a ty odczytujesz to opacznie. :P hehe już plany o randce snujesz...randce z kim? :D a on chociaż o tym wie?

Jak Cię zaprosi, to idź, będziesz chcociaz wiedziała, czy macie o czym gadać :)

Gość to jest wielka tajemnica
takie tematy to sa skryte głęboko w sercu! a nie wywalać w net :)) Czego oczekujesz od ludzi kórych nie znasz i czego poklasku, jesteś widocznie niedojrzała..

Gość mama lekargh
bez składu i ładu :)) cały ten wątek,randka , czy zaprosł cie na randkę, czy ty ja sobie wyobrażasz :D zejdz na ziemię , cos mi śmierdzi ! :D

Gość dajcie spokojnie żyyce
Dajcie lekarzom i nam juz spokój

Gość fghjklkjhg
jeje te natarczywe pacjentki :)

Gość Claudia.ar
o ludu tu nie mozna porozmawiać . Napisałam w temacie , że mam wątpliwości co do randki z nim .Normalna osoba a nie żadni desperaci zrozumieją , że mowa o realnej randce , którą mi zaproponował !

Gość Emma Thomas
bo tu większość to trolle , którzy za wszelką ceną będą próbowali Ci temat zepsuć :-O

Gość powinnas isc na randke
do gabinetu lekarza psychologa , masz nieźle porypane w główce . Każdy lekarz patrzy na pacjentkę i to chyba normalne ! ty jesteś samotna i łasa na faceta więc widzisz świat oczami twojej wybujałej wyobraźni.

Gość ;)))))))))da czy nie da?
dokładnie! co innego jesli jasno isie określi prosto w oczy

Gość Claudia.ar
to czyli dzwonienie do pacjentki po zakończonym leczeniu i proponowanie spotkanie poza gabinetem uważasz za normalne zachowanie każdego lekarza względem pacjentki ?

Gość ARLETA ____
mój mąż jest lekarzem i odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie wieku powiem Ci tak, że mało który lekarz 30+ jest żonaty . Oni długo się uczą i dlatego nie powinnaś brać pod uwagę to , że mając 36 lat jest kawalerem ;) Wśród lekarzy to norma ;) Mój mąż jest 12 lat starszy ode mnie ;) Więc jeśli nie jest Ci obojętny to warto spróbować związku z nim .Powodzenia

Gość moja odpowiedz
Jesli to prawda to tylko chwilowe zainteresowanie twoja osobą ? Lekarz rzadko kiedy jest staly w uczuciach.

Gość taka sobie kociara
jesteś kolejną zdesperowaną samotną matką która na siłę szuka nowego tatusia dla dziecka/sponsora naprawdę uważasz że facet, który skończył medycynę jest takim nieudacznikiem że nie znalazł odpowiedniej dla siebie partnerki ? jeśli koleś interesuje się tobą to pewnie dlatego że widzi że na niego lecisz a on jest znudzony swoim małżeństwem P.S. większość lekarzy znajduje partnerki już w trakcie studiów, stażu, nierzadko także lekarki

Gość Lukasvisnjic
ALE WY JEBNIĘCI WSZYSCY JESTEŚCIE ! Jakby laska napisała, że ma randke z listonoszem to wszyscy by uwierzyli ale lekarz to dla was wieśniaki nie wiadomo kto .Żałosni jestescie .Mam w rodzinie lekarza i też wyrwał sobie moja ciotke wielkie mi cos facet jak facet

Gość ARLETA ____
moja odpowiedz a skąd ty wiesz jakimi partnerami są lekarze ? I dlaczego uważasz że nie są stali w uczuciach? taka sobie kociara wiekszość lekarzy może i znajduje sobie partnerki na studiach ale nie wszyscy !! I nie każdy lekarz ma żone lekarkę ! Ja nie jestem lekarzem a mój mąz tak więc? Lukas trafileś w sedno :)

Gość fdud
ARLETA ! Claudia.ar moze ma chrapke na twojego meza lekarza?

Gość :) tajemnica obowiazuje
Dokładnie Arleta , nie kazdy lekarz wybiera sobie lekarkę , mój przypadek jest tego potwierdzeniem :)