Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupić czy nie kupić ?

czy TRAMPOLINA dla 2 latka to dobry pomysł?

Polecane posty

syn w sierpniu skończy 2 lata i zastanawiamy się czy nie kupić mu w tym miesiącu trampoliny. Czy lepiej poczekać i kupić za rok ?

Gość aleksandrawielka
uważam,ze bardzo dobry. Mó chrześnika ma rok i 3 miesiące i świetnie się bawi w środku. Próbuje skakać, chodzić i ogólnie bardzo bezpieczna jest. Ale najlepsza jest taka duża z 3metrową srednicą. Polecam ;) i bym kupiła juz teraz, a jak pod koniec lata :P

zamierzamy kupić tą 305 cm myślę że wystarczy ;) ?

Gość ja mam trampoline 305
córka miała niecałe 2 lata a teraz ma 3 i nadal korzysta :) nauczyła się ze jak upadnie to nic sie nie stanie :) lepiej znosi upadki na normalnych chodnikach ;)

Gość aleksandrawielka
No taka duża trampolina to fajna sprawa. :) Sama jak jest słonceczko to się na niej opalam, mięciutko i w ogóle fajnie :) Oprócz tego mam 2 bratanków 7 i 4 lata , takaże oni też sobie korzystają :) Ja mam juz rozstawioną od jakiś 2 tygodni :)

Gość Polinkarys
Słyszałam kiedyś ,że rodzice kupili takiemu maluszkowi trampolinę z siadką,ojciec się zagapił na sekundę a mały jakoś wślizgnął się pod tą siatką i zleciał,coś tam sobie połamał i to konkretnie.Mam dwulatka ale wolę poczekać do nastęonego roku bedzie starszy i mądrzejszy :)

Gość apaszka41
Trzeba uważać, zwłaszcza jak dzieciaki lubią pobrykać. Trampolina to super sprawa- wyszaleją się, wyładują energię na niej dzięki czemu wieczorami jest cisza i spokój ;) Spią jak susełki