Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie112

sprzedawca z allegro odgraża mi się że mnie pozwie do sądu

Polecane posty

Gość pytanie112

zakupiłam kolczyki niby antyalergiczne pozłacane swarovski założyłam je i za dwa dni uszy miałam obolałe myślałam że mi odpadną, wystawiłam negatywa że mnie uczuliły i że nie są antyalergiczne, teraz mi się odgraża że mnie pozwie do sądu za tę obrazę ...przeciez jakby mnie nie uczuliły to bym jej negatywa nie wystawiła. zakupiłam bezbarwny lakier do paznokci i pomalowałm bigle i wsadziłam w uszy napisałam to jej a ta się jeszcze bardziej wściekała bo powinnam je wyrzucić ...co o tym sądzicie..może mnie ta wariatka podac do sądu? jakbym nie miała teraz problemów matka bardzo chora , teściowa lada dzień umrze, ehhh

Gość Danper
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem , nikt cie nigdzie nie poda, ale mózgu też ci nie przybedzie.

Gość masterchefffff
chyba żartujesz z tym sądem? Taka specyfika tego portalu, sprzedając tam trzeba się nastawić na różne opinie.Jeśli jest uzasadniona ( w twoim przypadku w 100 %) nie masz się czym przejmować. Olej oszustkę i po sprawie.

Gość najprostsze rozwiazania sa
na razie nic nie rob, raczej male szanse, ze Cie faktycznie pozwie:)

Gość wrozbita maciej
widze 3 miesiace pozbawienia wolnosci

Gość Danper
Daj link do tej aukcji .

Gość pytanie112
do tego musiałam kupić rivanol wapno i lakier, cierpiałam bo mnie uszy bolały a ta mnie straszy...wariatka

Gość świnia ZE
Świdnika, buahahah

Gość pytanie 112
link podałam ale admin usunął i dobrze bo w sumie nie wolno podawać, neutral jej sie należał bo miesiąc szła przesyłka a że mnie uczuliło to się juz całkiem zdenerwowałam

Gość nfj..
Coś Ty, nie pozwie Cię, spokojnie Pozwać by Cię mogła, jakbyś napisała kłamstwo, że ich w ogóle nie wysłała albo co wkurzyła się za negatywa a raczej wystawilas slusznie skoro Cię uczuliły, no to znaczy, że uczulają

Gość pytanie 112
ludzie różnie reagują na kolczyki jednych bolą uszy innych nie choćby w złomie chodzili, inni jeszcze uczuleni na złoto czy srebro, coś jest nie tak w tych kolczykach skoro mnie uszy bolały

Gość pytanie 112
ale też jeszcze jedno...skoro są komentarze na allegro że można wystawiać to chyba oto chodzi żeby inni wiedzieli kupujący co i jak...

Gość lkrvgnbl
hmm moim zdaniem zbyt pochopnie wystawiłas tego negatywa, ja bym tam napisala o tym sprzedawcy jaka jest sytuacja i pewnie by ci zwrócił kase albo cos jesli to jest sklep... nie rozumiem jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym i od razu neg.

Gość Toksyczna ty jestes nieeenorma
cos ty nie pozwie cie, zlozenie pozwu kosztuje 70 zl, czeka sie pol roku na rozprawe, i ogolnie gra nie warta zachodu, zwlaszcza ze jest slowo przeciwko slowu, a pewnie ani te kolczyki zlotem prawdziwym pozlacane ani svarowski.

Gość IisisiiisP
Ale o co mialaby cie pozwac o wystawienie negatywa na allegro haha

Gość kupuje dużooooooo
Ja rozdaje negatywy nawet jak wszystko było ok :) hehs

Gość TRUDNESPRAWY...
A TAK W OGÓLE TO CZEMU NIE MOŻNA WYSTAWIAĆ TYCH NEGATYWÓW NIE WIEDZIAŁAM ŻE JEST NA TO PARAGRAF, BO JEST TAK?

Gość pytanie 112
śmiechu warte no nie? grozi mi bo dostała negatywa, ...ja napisałam w opinii negatywnej że kolczyki mnie uczuliły, że czekałam miesiąć na przesyłkę,, a ona w opinii napisała o mnie słowa że jestem taka i owaka, zniesławiła mnie

Gość pytanie 112
no to ja pytam od czego są te opinie na allegro? bo gdybym napisała że sprzedawca nie wysłał mi towaru , że go nie otrzymałam a to by było kłamstwo to mógłby mnie pozwać, ehh

Gość ciemne zdjęcie
czemu nie oddałaś tych kolczyków? masz na to 10 dni

Gość pytanie 112
napisałam do niej w majówkę 1 maja że chce je oddać napisałam o 10 rano czekałam do 19 tej , widziałam że się kilka razy logował ktoś na te konto a nie odpisywał, dzwoniłam na telefon nikt nie odbierał. napisałam smsa do niej ma wiadomośc na poczcie, też cisza, i wieczorem tego dnia juz nie wytrzymałam i wystawiłam negatyw, po za tym nie miałam paragonu i wyrzuciłam karteczkę z kolczyków co były do niej przypięte

Gość pytanie 112
miesiąc czekałam na te kolczyki to tez spowodowało że byłam zła

Gość annika Ze
Świdnika

Gość odpisz pindzie sprzedającej
że jej cudowne kolczyki dla alergików naraziły twoje zdrowie w związku z czym poniosłaś dodatkowe koszty-wizyta u lekarza, antybiotyk, może... L4? Posiadasz również orzeczenie lekarza o przyczynach twojej niedyspozycji. Zapytaj, czy chce wojny? Sądzę, że wymięknie. Ona cię zastrasza, zrób to samo. Pamiętaj jednak, aby NIE NAPISAĆ nic, co mogłaby wykorzystać przeciwko tobie. Swoją drogą szkoda, że nie próbowałaś się dogadać...