Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cardeonia

wózek spacerowy ale nie typu parasolka - doradźcie

Polecane posty

Witajcie Mamusie. sama jestem mama od 2 miesięcy i mam problem z wyborem wózka. Kupiłam taki 2w1, ale jest beznadziejny jako głęboki i chcę kupić nowy, już spacerówkę bo moja córka powoli zaczyna mi się nie mieścić w gondoli. Jeszcze max miesiąc damy radę. Jakich wózków spacerowych używacie? Jakie polecacie, na co zwrócić uwagę? Wiem na pewno, że chcę koła piankowe, obrotowe, które można zablokować i żeby można było rozłożyć spacerówkę do pozycji leżącej. Podpowiedzcie :)

Gość kwkwjeo2o2o
mountain buggy albo baby jogger waga taka jak spacerówka jakaś zwykła plastikowa, a te wózki są niezniszczalne . Mountain buggy swift zwinny, lekki i porządny

mam quatro valencie i jest super. Ale chyba nie jest dla tak malego dziecka bo rozklada sie do pozycji polezacej. TWwoje dziecko musialoby byc troche starsze. Z nie parasolek ogladalam tez peg perego si ale to juz droga impreza ale bardzo fajny

Gość bueheheheheheheeh
ja kupiłam 3w1 ZIPP i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona, również od niedawna używamy spacerówki (Młody jeszcze nie siedzi, ma 3,5 mca) bo gondola rozwaliła się z naszej winy no i... była już trochę przymała :D

Gość sjhuoiuashjkdfnkfuds
espiro magic 2013 http://espiro.eu/pr,wozki-spacerowe,magic,11#

Gość mamamama...
Bez wahania polecam Navington Scooner. Solidny, najwięcej miejsca dla dziecka ze wszystkich wózków jakie widziałam, regulowany podnózek i wysokość rączki, długa budka, duży i łatwo dostępny kosz na zakupy. Rozkłada się na całkiem płasko. Duże piankowe koła. Jedynie wybór kolorów niewielki bo tylko 2 i średnio ciekawe, ale cała reszta mnie prekonała do niego. Chciałam kupić espiro magic, ale jakośc i wykonania i opinie mnie odstraszyły. Do tego niska rączka, moje duże 7miesięczne dziecko dotykało głową obszycia u góry oparcia. koszyk nieużyteczny przez brak dostępu i mały rozmiar. Gdy widzę wózki typu magic czy valencia na mieście to właściciele pchają je zgarbieni lub jakoś dziwnie wygięci bo są tak niskie i z czasem jeszcze się obniżają. Dla mnie scooner to trochę taka solidniejsza i pozbawiona tych wad, udoskonalona wersja magica ;)

mam x-landera.syn ma 7 miesięcy i jestem zadowolona. Rozkłada się do pozycji leżącej i pasek do opuszczenia dziecka, także można go rozłożyć nawet jak dziecko śpi.

Gość jedna takaj
ja tez mam espiro magic i ejstem bardzo zadowolona, jezdzimy juz tym wozkiem 1,5 roku i sprawdza sie bezproblemowo. majac 175cm jakos nie codzę skulona jak to tutja jedna napisala..

Dzięki za rady. Zdecyduję się chyba na N avington Scooner, polecają mi go też znajome i generalnie z opisów wychodzi na to, że ma wszystko na czym mi zależy.

Gość mamusiaRAZYdwa
Najlepszy jest i tak mutsy 4 rider

Być może, ale ja mam wózek na wielkich kołach, ogromny i ciężki a teraz chcę lekki, na mniejszych kołach, zeby bez problemu schować go do małego bagażnika i móc jeszcze wepchnąć torbę.

Gość Markowe ciuszki
znajdź nas na allegro.pl pod nazwą: sklep-wojtus Ubierz modnie swoje dziecko!