Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanaaaaaaaaa

Włosy mi wychodzą garściami :C

Polecane posty

Gość zlamanaaaaaaaaa

Umyłam włosy,odczekałam aż wyschły i delikatnie paluszkami rozczesuję patrze na spodnie na koniec a tam całe spodnie we włosach całe garście włosów..mam 18 lat,włosy cienkie,i i tak mam ich bardzo mało.Dam o nie,to był szampon z czarnej rzepy..nie rozumiem...CO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ I JAK JE WZMOCNIĆ ŻEBY NIE WYPADAŁY...

Gość oczywiscie ze stres i kłopoty
zamartwianie sie problemy burza hormonalna itd taka najprostsza metoda babcina ale niezwykle skuteczna to NAFTA KOSMETYCZNA kosztuje w Aptece badz sklepie zielarskim 8-12 zł a starcza nawet na pól roku co drugie trzecie mysie głowy wciersza w skóre odczekujesz pół godzinki i mujesz normalnie głowe swoim szampnem efekt prawie od pierwszego umycia taki prosty dawny sposób mozna ta nafte wzbogacic żółtkiem czy olejkiem rycunowym itd ale to juz niekoniecznie zaleznie od upodobań bedzie dobrze

Na poczatek ratuj sie sama jak sie nie polepszy idz do lekarza to ze jestes mloda nie oznacza ze zdrowa jak kon to moze byc tarczyca a moze zwykla anemia , moze jestes na diecie?

Gość bezcenna rada
zrob morfologie, badanie tarczycy, hormonow nagle wystapienie takiej sytuacji moze byc sygnalem powaznej choroby niestety takze np raka :/ podloze byc takze somatyczne, przechodzilas ostatnio powazne stresy? kup Biovital i pij do tego wapno i cynk, a takze napar z pokrzywy

Gość bezcenna rada
a nei masz uczulenia na ten nowy szampon? robilas probe kontaktowa na skorze?

Gość vcvcvcvcvcvcvc
To znowu ja ;) Co powiecie na temat suplementu diety INNEOV ? Stosowalłyście kiedyś?Opłaca się za taką cenę?

Gość TOZNOWUJA
?????????????????? :)

Gość TOZNOWUJA
oczywiscie ze stres i kłopoty Jak używa się tej nafty kosmetycznej?Jak ja skutecznie zmywać,żeby włosy nie były tłuste?

Gość fanka Manchesteru United
Polecam ściąć włosy, jeśli masz długie, wtedy będą lżejsze i nie będą tak szybko wypadać.