Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgfhjgfhjg

Patrzcie jak nazwali dziecko, szok!

Polecane posty

Gość tasia 600
Brzmi ladnie co ci do tego?????

Gość smrodek....
mary jane to w slangu oznacza marihuana... fajne imie dla córki xd wiele świadczy o rodzicach

Gość najgorsza suczyca
lepeij tak niz kurewsko monika

Gość kmkmkn
mary jane co w tym zlego? to przynajmniej normalne imienia a nie corka beyonce blue ivy albo corka nicole kidman sunday rose. gwiazdy to maja pomysly. juz widze jak by mnie inni wolani niedzielna rozo :D

Gość Farcry
Jak lubia, ogarnijcie sie pojebane baby na tym forum, zyciowe niedojdy i frusratki!! Siedza i bluzgaja, obrazaja, wyzywaja w jaki watek czlowiek nie wejdzie!! PRzeciez tego sie juz zniesc nie da, kim wy jestescie- kobietami?? Zonami?? MATKAMI?? Zgrozo naprawde co to nastepne pokolejnie wyniesie z domu po takich matkach :o

Gość rferfrff
co cie tak szokuje?

Gość 8498344
no rzeczywiście zajebiście, Mary Jane i będzie dorastać wśród Zosiek i Łukaszków. Imiona stygmatyzują - nie zapominjacie o tym!

Gość pytanko do obrończyń:
a czy wy chciałybyście się tak nazywać?? - hej, jestem agnieszka, jak sie nazywasz? - mary jane.... albo: - moja mama ma na imie kasia, a twoja? - mary jane WTF?

Gość mm for mm
nie chce mi sie wierzyc, ze dziecko ma takie imiona wpisane do aktu urodzenia jesli rodzice sa Polakami, maja tylko jedno obywatelstwo TO NIE MA SZANS ZEBY URZAD ZAAPROBOWAŁ TAKIE IMIONA!!!

Gość hghuuhuij
pewnie mieszkają na stałe w Anglii, choć i tak według mnie to nie usprawiedliwa tak głupkowtego wyboru. wpiszcie sobie 'mary jane' w google i otworzcie 1 wynik

Gość do pytanko do obrończyn
a nie przyszło Ci do głowy że równie dobrze może sie przedstawiać Poprostu Mary? zresztą co tu pisać. wy krytykujecie każde imię! Monika to Kurwa, nikola- patologia, Lena nudna, Julek za dużo itd.. o co wam chodzi? weźcie popatrzcie na swoje imiona!

Gość 767676767
up

Gość 767676767
oprocz moniki, nikoli, julii, leny są jeszcze inne imiona kretynko

Gość Nikola i Lena to podobna
patologia co Mary Jane. W mojej okolicy na przygłupiaste solary/tipsiary mówi się Nikolka albo Nikola. Np. zrobi albo powie taka coś idiotycznego i obserwator kwituje: "Boże jaka Nikolka", albo jak idzie taka ulicą to ktoś też może powiedzieć: "Ty patrz jaka Nikola, haha!"

Gość Nikola i Lena to podobna
Kiedyś mówiło się na nie Andżela :P

Jak czytam te durne wypowiedzi na temat imion to ciesze się, ze moje dziecko nie będzie musiało wychowywać się wśród takiej " patologi " . To nie Nikolki czy oliwki sa tą patologia tylko wy. Osoby które w ten sposób wyrażają się, nie szanują innych a najgorsze, że ten płytki tok myślenia przekazują swoim dzieciom :(

Gość Gtfrcdsxxx
Mary Jane Nowak? Czy Kowalska?

Gość Szusz
Patologia sa ci co sie zajmuja czyims zyciem,co wam kurwa przeszkadzaja czyjes imiona?????To sprawa wylacznie rodzicow i ich dzieci ,pozniej widac w szkolach jak dzieci sie nasmiewaja z imion,koloru skory,wyznania czy pochodzenia,i nie jest to wina dzieciakow bo one jeszcze nie maja twardych pogladow tylko ich zjebanych rodzicow ktorym wszystko przeszkadza.Niech sie nawet nazywa Letnia Sral Sraka,co ci do tego debilu jeden z drugim!!!!!

Gość Szusz
Jak sie tak strasznie wszystkim przejmujesz to lec i ratuj ginacy gatunek fok albo spozytkuj energie na jakims wolontariacie.

Gość lindex to jest sieciówka
oho :D odezwała się rozjuszona matka nikolki albo oliwki! :D uderz w stół..

Gość Hanka098218
a nie przyszło wam do głowy że jedno z rodziców jest anglojęzyczne? Mój chłopak jest Anglikiem, jeśl się pobierzemy to nawet jeśli będziemy mieszkać w Polsce dzieci nazwę imionami, które we wszystkch językach wymawia się podobnie, albo przynajmniej pisze, ewentualnie popularne angielskie imiona które Polacy wiedzą jak zapisać: Adam, Alan, Lucy, Anna, Filip, Aleksander, Olga, Bruno, Marta, Monika itd.

Gość Hanka098218
poza tym w polsce nie praktykuje się przedstawiania 2 imionami. Czy ludzie chodzą i przedstawiają się jestem Agnieszka Karolina albo Zofia Maria? Nie, mówią jestem Aga, jestem Zosia. To ona sobie wybierze jedno z tych imion i będzie mówić ejstem Mary, jestem Jane.

Gość tramal___
konserwatywne polaczki jak się buntują :) piszcie piszcie dalej, ryjemy z was równo. Typowe polactwo