Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

małżeństwo to szkoła życia, w której uczniem jest mężczyzna

Polecane posty

Gość heloiza999

zgadzacie się? dlaczego?

Gość heloiza999
co, nagle nie macie zdania? żona wiecznie musi mówić coś jest właściwe i co jest prawdą. a facet ma się dostosowywać, bo zawsze ona zęby wystawi i będzie kłócić, zamykając dyskusję jednym słowem: dziecko.

to ty heloizo ? czy podszywacz ? jeśli to ty to podaj pierwszą literę swojego imienia :)

Gość heloiza999
allium, czemu przestałaś do mnie pisać, po prostu wyjaśnij mi to. nie musisz pisać, ale mogłabys kulturalnie mi wyjaśnić m...

no nareszcie :) szukałam cie tu jak wariat bo mam zniszcozny stary komputer , i wszystkie moje adresy przepadły bo oczywiście nie pamiętam hasła do swojej poczty , ech ,, Jak do teog doszło to mogę ci prywatnie tylko napisać bo sprawa tak żenująca że szok ...:D a zaczepiałam wszystkie heloizy jakie sie tu pojawiły i co ci ludzie mi nawypisywali ...:D:D:D

Gość Miliana23
bosz ty chyba masz manie mąż-dziecko opanuj sie albo idż do psychologa

Gość heloiza999
boże.... to dlatego...jak dobrze.... a ja myślałam, że Cię obraziłam;-) niestety , ale mam podszywaczy, ale wkrótce będe miała nowy komp i wtedy założę czarny nick, nowy;-)) cieszę się, że Cię nie zraziłam. dziś znów się czuję dziwnie, potem Ci napiszę, bo wkrótce wychodzę. dlatego zaczepiam trochę ludzi;-p mam nadzieję, że u Ciebie ok;-) fajnie, że się odezwałas, trochę to przeżyłam.

a ja nawet doczekałam ise propozycji od jakieś heloizy - to propozycji prawie że matrymonialnej :) nic sie nie martw - jestem tiu cały czas tylko ta cholerna komputeryzacja jest przeciwko mnie :D a moze masz gg ?:) to prawie kontakt bezpośredni :)

heloizo - ja straciłam cały komputer - no utopiłam go po prostu :D nie mam żadnych kontaktów :) moze syn pomoże mi odzykać pamieć ale to dopiero za tydzień :)

Gość heloiza999
allium- żartujesz? jak to się mogło stać?? haha- dużo heloiz się porobiło, więc ja będę chciała nowy komputer, nowe IP- wtedy założę nowe konto i będzie ok.

Gość heloiza999
to skąd teraz piszesz?

Gość Elektronikełe ausf.. VIb
masz bana na nick, nie na IP, i jak bedziesz miala nowego kompa to i tak IP bedziesz miala dotychczasowe

Gość heloiza999
a z czego to wynika? A IP to nnie jest jak dowód rejestracyjny samochodu? co samochód to dowód, co komputer to IP??

Gość Elektronikełe ausf.. VIb
nie, karta sieciowa ma adres MAC, IP jest od dostawcy netu, chybaże masz neostrade lub inne podobne ze zmiennym ip, jakbyś miała bana na IP to nie mogłabyć pisac komentarzy, miałabyć info że Twoje IP jest zablokowane do jakiejś tam daty

Gość ejze! zartujes :)
Czyzby? To szkola zycia dla obojga. I to jaka! wszystkie etapy ksztalcenia. od przedszkola po uniwersytet. Moze to i dobrze. Razem nabiera sie doswiadczenia. Poznajesz drugiego czlowieka. Jego zalety i wady. Nalogi, przyzwyczajenia, choroby, hobby. Ale ja tak to lubie. Jak ja to lubie:). Czy jest latwo? Oho ho :). Nie bardzo :). Ale jest. Kiedys czytalam w internecie , ktos pisal, ze jesli Bog jest na pierwszym miejscu reszta ulozy sie sama. Jestem tego najlepszym przykladem. :)

Gość heloiza999
hej, dzięki za wpis;-) Ja religijna nie jestem, ale wiem, że z ta kolejnością to nie taki głupi pomysł. ja jestem zafascynowana prawdę mówiąc małżeństwem.i mam nadzieję,kiedyś go dostąpić. elektronik- nie wiedziałam.

Gość ło matkoooooooooooooo
heloiza999 - idź sie leczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!