Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvcxz

osłabienie po sudafedzie! kto miał?

Polecane posty

Gość nbvcxz

no wiec z góry przepraszam, jeśli taki temat już był jednak nie mogłam się go doszukać. otóż wyczytałam w internecie niedawno o sudafedzie i pobudzeniu występującym po nim. kupiłam ten specyfik głównie w celu pomocy przy schudnięciu (ludzie pisali, iż po kilku tabletkach nie odczuwa się głodu), ale miałam nadzieję, iż wystąpią u mnie przy tym inne objawy tj większa koncentracja, ożywienie etc. sudafed rzeczywiście sprawił, iż nie musiałam jeść. dzisiaj już trzeci dzień, a ja nie czuje w ogóle głodu. ale chodzi o to, iż jestem bardziej osłabiona niż pełna energii. z natury jestem dość żywą osobą, a po tych tabletkach czuję się słaba. zamazuje mi się przed oczami, wystarczy, że przejdę kilka schodów i mam wrażenie, że nogi mam jak z waty, w dodatku przy zamknięciu oczu pojawiają mi się różne wzory przed oczami i towarzyszą im bóle głowy, a moje ramie pulsuje niczym serce. chciałam się dowiedzieć czy ktoś też miał takie objawy po tym specyfiku? 1 tabletka- 60 mg chlorowodorku pseudoefedryny sroda- 6 tabletek czwartek- 5 tabletek piatek (dzisiaj)- 7 tabletek

Gość piękniutki fajniutki
nie bierz nigdy sama zadnych specyfikow bez konsultacji z porzadnym lekarzem.