Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnyyyy

moja najlepsza przyjaciółka sie stacza

Polecane posty

Gość bezradnyyyy

mam poważny problem z moją przyjaciółką która od pięciu miesięcy bierze narkotyki a ja nie potrafie jej pomóc . nigdy taka nie była ,wszystko zaczeło sie gdy poznała swojego obecnego chłopaka bo to on ją do tego wciągnął. próbowałem na wiele sposobów ale dla niej liczą się dragi i ten pajac ,ja już sie nie licze. prawda jest taka ze ją bardzo kocham jest dla mnie wszystkim i nie moge już patrzeć jak się stacza na dno wiem ze jeszcze nie jest za późno... nie jestem dobry w psychologi i mam do was prośbe mianowicie proszę o jakieś rady,co ja mam w tej sytuacji robić. Nie moge tego tak zostawić...

Gość bezradnyyyy
pomoże mi ktoś??

Gość mądrm
to chodz koło niej, poradz się specjalisty, poszukaj jakichs detoksow. Czytalam jak jedna pani, ktorej syn wpadl w narkotyki zamknela sie z nim wdomu na dlugie miesiace a jej brat donosil im jedzenie. Dasz tak rade? Chyba nie, wiec poszukaj placowki z detoksem.Zacznij moze od szpitala psych., ale tam trzeba kolo czlowieka chodzic, bo to panstwowa sluzba zdrowia i im nie zalezy na czlowieku jako takim

Gość bezcenna rada
walcz o nia, nie poddawaj sie!

Gość bezradnyyyy
ja cały czas o nią walcze ale już brakuje mi pomysłów,namawiałem ją do odwyku ale ona uważa że nie jest uzależniona... ten pajac ciągle z nią jest i łazi za nią z tymi jego kolegami,mieszkają razem a mi nie pozwalają sie do niej zbliżyć.

hehehe tez mialam taka kolezanke. cpa chyba do tej pory widac po niej ;/ tez jest z gosciem rozwodnik chyba ale napewno dzieciaty i razem cpaja.

Gość bezradnyyyy
powiedzieć jej co do niej czuje?? kazać jej wybierać?? ja albo on i dragi??

Gość maja4927492
tak powiedz jej to, i powiedz ze chcesz jej pomoc, ale nie potrafisz a ona jest nierozsądna. chociaż skoro jest dorosła ma prawo robić co chce, a prędzej czy później zrozumie błąd

Gość bezradnyyyy
tylko że zanim zrozumie błąd może być już za puźno. spróbuje z nią pogadać w cztery oczy ale musze przypilnować żeby była sama

Gość hjjrd
jesli jest uzalezniona,to wybierze dragi. ja zrezygnowalam ze wszystkich przyjaciol ,ktorzy byli dla mnie najwazniejsi,ale mieli dosc zacpanej kumpeli i chcieli mnie zmieniac. zalezalo mi na nich bardzo, ale narkotyki sprawiaja,ze zapominasz o tym, bo gorsze jest uczucie jak nie masz co zacpac, niz zal po stracie przyjaciol

Gość bedzie tak jak napisala
ta wyzej, z narkusami nie warto trzymac, kieruje nimi przede wszystkim chec zazycia tego,od czego sa uzaleznieni

Gość bezradnyyyy
tak więc byłem u niej z rana,była sama w domu,pokłóciliśmy sie bardzo,postawiłem jej warunek powiedziałem jej ze ją kocham a ona do mnie z wrzaskiem ze ma teraz innego i ze moglem wcześ niej jej o tym powiedzieć... ja już jej nie poznaje to nie ta sama dziewczyna którą znałem