Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki macie pomysl

Co robic gdy dziecko wyrzuca rzeczy poza balkon???

Polecane posty

Gość jaki macie pomysl

Moja mala (3.) ostatnio ma faze na wyrzucaie poza balkon co ma pod ręka, ostatnio nie chcac je sie cos z pokoju wynosic (nie pozwalamy)to wyrzucila swoje co miala na sobie portki majtki i czapeczke z daszkiem, i tylko w samej koszulce zostala bo nie zdązyla sciągnac gdy zobaczylam co wyprawia Nie zamykamy w ogole balkonu w cieple dni gdy jest duchota ,a ostatnie takie byly, wiec mala siedzi na balkonie i zaczela od niedawna taką zabawe ,ktora wcale nie jest smieszna Nic na nią nie dziala,a wrecz owoc zakazany kupi.Zaczelo sie od kalmerek, przeszlow wyciąganie z lodowki jedzenia i wywalania,, i teraz na ciuchy przeszlo

Gość mamusiaRAZYdwa
W dupsko dać porządnie, nauczy się od razu.

Gość bghbghbghyg
wpierdziel gnojowi to się jej odechce

Gość łokitoki
a jebnąć jej nie możesz?

Gość no nie moge, !!!
opadają ręce jak czytam jakie to dzisiejsze pseudo mamusie są nieudolne wychowawczo. Nie wie co robić bo dzieciak jej wszystkoe wypierdziela przez okno i sie radzi w internecie. SZOK!!

Gość zabierz dziecko z balkonu
:P

Gość jaki macie pomysl
wiem,ze dostala klapsa (albo 2)od cioci (mnie przy tym nie bylo ) ale nie pomoglo,nie oduczylo i nawet nie plakala,na nast dzien znow powtorka wsiooo skarpetki przez barierki

Gość bvhythyhj
jak zostanie z gołą dupą bo nie będzie miala sie w co ubrać to zobaczy. ja bym tak zrobiła. powyrzucałas ciuchy i teraz nie będziesz miałą!

Gość jaki macie pomysl
a co mam robic?? na nia nic nie dziala gdy jest otwarty balkon i nawet ktos na nim siedzi to wystarczy doslownie sekunda aby machnąc czyms przez barierki ,to co ma w ręku Juz zaczela kalmac, klamie ze wyleialo jej z cos z reki a widzialm ze zamachnela sie wywalajac cos

Gość ja mam dla ciebie rade taką:
nie zamykajcie dalej balkonu, istnieje szansa ze pewnego dnia gówniarz sam siebie wyrzuci i bedzie problem z glowy. no co, dobrze mysle??

Gość jaki macie pomysl
bvhythyhj ---ohhh,ona uwielbia chodzic bez ubran ,bez majtek, lubi paradowac nagolasa,dlatego tak czesto sie rozbiera, dla niej zabranie ciuchow to nagroda a nie kara, karą jest ubieranie

Gość a ty w tym czasie na kafe?
Dzieciak chodzi samopas po całym domu a ty co wtedy robisz? pewnie po necie buszujesz a mała się nudzi. i kto inteligentny zostawia 3latkę samą na balkonie? tylko patrzec jak kolejnym "skoczkiem" z balkonu będzie mała :O tfu tfu odpukać aby to się nie stało,ale przy matce kretynce dziecko nie jest bezpieczne.

Gość kawa czarna ale z mlekiem
ja bym jej zrobiła z doopy jesien sredniowiecza, i powywala wszystkie zabawki przez balkon, niech wie jak to boli

Gość mamusiaRAZYdwa
A kto mówi o klapsie? Dziecko śmieje się w twarz. Na gołą dupę trzy szybkie aż będzie czerwone dupsko i odstaw w kat, gwarantuję, ze przejdzie,ale musi ostro poczuć. MOja córa stawała na środku pokoju i sikała wprost n panele. Dostała trzy szybkie od mojego ojca i po sprawie. NIgdy już nawet o tym nie pomyślała.

Gość jaki macie pomysl
nie da rady przelesc prze barierkli bo są w malych odstepach od siebie powbijane, tak ze nie ma szans aby przeszzla przez nie

Gość jaki macie pomysl
dzisiaj jest u nas ddsyc zimno i balkonyu nie mamy otwartego, ale jak jest ,to nie ma szans aby przeszla na drugą stronesą za gęsto powtykane barierki mamusiaRAZYdwa pisalm ze dostala od cioci po tylku chyba dwa razy pod rząd ,az siostra miala wyrzuty sumienia bo sobie zarzucala,ze za mocno jej w tylek przylozyla, bo miala czerwony slad,ale ją to nie oduczylo,chwile sie pokrzywila nie plakala, nastpenego dnia klamerki poszly za balkon

Gość gthtrhtrh
ja nie moge, jaka tepota umyslowa....

Gość ale co chcesz składać?
Postaw stołek to może sama wyskoczy

Gość jaki macie pomysl
Ona potrafi byc z kims na balkonie ,gadac ,pokazywac cos, 2 sekundy nieuwagi, i łuup kapcie za balkon juz lecą

Gość yymi
Zbierz zabawki,zostaw jej do dyspozycji 3-5. Jak zacznie wywalac,to powiedz,ze co wywali,to zostanie na zewnatrz,bo ty tego przynosic nie bedziesz. i nie przynos. jak jej z 5 zosyana 2, to sie zastanowi. a jak wszystkie wyjebie i nic jej nie zostanie,to nie bedzie tego dnia i np przez kolejny tydzien zabawek

Gość jaki macie pomysl
mamusiaRAZYdwa w jakim wieku masz dzieci? moze i na twoja corke lanie od dziadka podzialao,ale nie na wszystkie dzieci to dziala Na moją nie dziala

Gość uj7676j76
musisz jaj wlać ale tak zdrowo żeby poczuła i zapamiętała, do tego kara, zabierz zabawki i zero oglądania bajek

Gość ! Terenia !
Trzeba bylo sie wyskrobac za wczasu tak jak ja. A nie, zaczekaj. ty pewnie nie mozesz, bo zyjesz w moherowym kraju :classic_cool:

Gość niomniom
nie umiesz powiedziec ze jak jeszcze raz cos wyrzuci to zamykasz balkon i wiecej zabay nie bedzie Jak nie zadziala tak wlasnie robisz. Przy balkonach sa zazwyczaj mniejsze okna uchylne albo samo okno balkonowe ma taka opcje. I tyle w temacie. nie udusicie sie.

Gość jaki macie pomysl
o co ci chodzi z ta tepowtą? myslimy caly czas jak ja oduczyc jesli nic nie dziala

Gość ale co chcesz składać?
Debilko jakie między szczebelkami????? nosz qurwa takie coś ma dziecko :O mała się podciągnie, przechyli i wypadnie :O a jak bierze jedzenie z lodówki i wyrzuca to równie dobrze może wziąć stołek i wypaść

Gość hahahahaha7890
Ha jakbym czytała o sobie. Moja mała 2 latka też uwielbia wszystko wywalać przez balkon. Staram się ją pilnować jednak jak już coś wyrzuci nie robię z tego wielkiej tragedii raz na dwa dni idę i zbieram jej klamoty typu puzzle, smoczek, spinacze do bielizny, jakieś zabawki.

Gość jaki macie pomysl
a wy nie potraficie zrozumiec ze nie usmiecha mi sie niespelna 3 letnie dziecka lac?? o ile klapsa czy dwoch jestem wstanie zrozumiec to lanie i okladanie do sladow czu urazow skory 3 latki jest dla mnie chore

Gość czzC
zagrozic ze wyrzucisz jej ulubioną zabawkę.zrób to. pilnuj swoich rzeczy, nigdy ie spuszczaj jej z oka gdy bedzie chciala samam wyskoczyc.

Gość czzC
wyrzuc misia. a potem niech umówiona koleżanka zabierze go i zrobi papa. nazwij to krainą wyrzuconych zabawek, misia nie oddawaj, albo po 2 tygodniach. ja bym nawet list od misia przeczytala z podpisem mis: "weroniko wyrzucasz zabawki, wlasnie ja musialam z tego powodu odejsc, jezeli jeszcze raz cos wyrzucisz cos, to nigdy do ciebie nie wrócę od tej pani, ktorej dziecko zabawek nie ma i nie wyrzuca"