Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana93Lili

Euthyrox! Czy mogę być w ciąży? Niedoczynność

Polecane posty

Gość Załamana93Lili

Witam! Jestem chora na niedoczynność tarczycy, biorę od stycznia EUTHYROX. Z początku dawkę 25, a później 50 do teraz.. Na okres świąteczny wyjechałam do rodziny i zapomniałam tabletek. Nie brałam ich przez tydzień, później znów zaczęłam.. W międzyczasie zachorowałam i brałam antybiotyki. Okres miał być 2.04, a spóźnił się i zaczął 6.04 wieczorem. Wcześniej się to nie zdarzało.. Zawsze był regularny cykl co 31 dni... Myślałam, że to ze względu na przerwę w branu leku i antybiotykach. Okres był taki jak zwykle nie tylko krew, ale i błonki itp. Po spóźnieniu okres w tym miesiącu powinien być 7.05, ale nadal go nie ma.. Wyniki z TSH są dobre, biorę regularnie EUTHYROX 50. Współżyłam, ale nie doszło do wytrysku we mnie. Był stosunek przerywany. Czy mogę być w ciąży? Czy lek mi przestawił cykl? Nie mam żadnych objawów ciąży...

Gość Załamana93Lili
Pomóżcie :c

Gość ukochana
proszę o klikniecie poniższego linku

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Euthyrox nie ma wpływu na cykl. Skoro współżyłaś, to jasne, że możesz być w ciąży...

Gość Załamana93Lili
Jak byłam u ginekologa czy mam regularny cykl bo przy niedoczynności można mieć rozregulowany..

Gość kosmateuska
ja tez biore ten lek i po pewnym czasie mi sie wydluzyl cykl takze nie panikuj

Gość Załamana93Lili
W zwszłym miesiącu się 4 dni spóźnił i nastąpił... Czy powinnam zrobić test?

Gość Załamana93Lili
kosmateuska a po jakim czasie? Panikuję bo rozstałam się z potencjalnym ojcem i byłoby ciężko. :/

intuicja podpowiada mi, ze bedzie to dziewczynka taka sliczna i kochana jak wiekszosc kafetarianek pozwole sobie jako jeden z pierwszych w imieniu calego zespolu, zlozyc gratulacje Niech nam zyje Tania

Gość Załamana93Lili
Zrobiłam dziś test, Jest wyraźnie 1 kreska, nawet pod światło. Współżyłam w nocy z 26/27.04, a okresu nadal nie ma :( Co mam robić?