Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfnkjserhgq

***** biała kreska na różowym tle ???????????????????? *********

Polecane posty

Gość dsfnkjserhgq

robiłam dziś test - 5dni przed okresem. Wyszla jedna ciemna kreska, a druga byla biala na rózowym tle. Po ok 15 minutach zniknela. Czyto moze byc ciaza?? bardzo bym chciala...

Gość kalinaaaa333
a nie mozesz poczekac do okresu? Jesli si e nie pojawi, zrob test jeszcze raz, wtedy blada kreska moze oznaczac, ze byc moze jestes w ciazy.

Nie, czasami przy negatywnych testach wychodzi taki jakby negatyw, dlatego że w miejscu gdzie powinna pojawić się ta druga kreska jest jakby znacznik (wgłębienie) w płytce testu. Ale tak czy inaczej, poczekaj do właściwej daty spodziewanej miesiączki - teraz może być zwyczajnie za wcześnie.

Gość dsfnkjserhgq
a juz się łudziłam..

trzeba poprostu spokojnie poczekac :) wiem ze latwo sie pisze bo tez przez to przechodzilam :) kupowalam po dwa testy zeby sie upewnic :) a jak przstalam o tym uparcie myslec to nawet jak sie pojawily po kilku sekundach dwie grube krechy to dalej nie wierzylam :D

Gość dsfnkjserhgq
wiem, wiem, tylko jestem w takiejsytuacji ze mam bardzos stresującą pracę i albo zajdę teraz albo muszę przestac myslec o dziecku i szukac innej pracybo wyląduję w wariatkowie...

hehehe powiem ci ze tez tak mialam :) nie mialam stresujacej ale nie chcialam juz tam pracowac :) na poczatku szukalam pracy bez skutku i ja zawsze wychodze z zalozenia ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. i ciesze sie ze nie znalazlam bo okazalo sie ze jestem w ciazy i tam mialam umowe i spokojnie poszlam sobie na l4 i pozniej na macierzysnki :) nie stresuj sie bo stres ci nie pomoze zajsc w ciaze :)

Gość dsfnkjserhgq
tak, tylko na to nie ma wpływu. Cochwilę zbieram bęcki za szefową która pół dnia spędza na wp, a ja nie wiem w co ręce włożyć. szkoda gadac. z nerwów boli mniegłowa, brzuch, robie sie wrakiem człowieka. Więc albo teraz sięuda albo się zwalniam i nici ze staran :(