Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka888

ginekolog warszawa

Polecane posty

Gość margaretka888

dziewczyny polećcie proszę dobrego lekarza ginekologa w warszawie

Gość dorotka z oz
ja Ci polecam dr Jacka Antoniaka, super facet i świetny lekarz :)

Gość margaretka888
dzięki ale wolałabym jednak iść do kobiety niż do mężczyzny, jakoś krępuję się przed mężczyzną ;)

Gość dorotka z oz
rozumiem, też kiedyś wstydziłam się przed lekarzem mężczyzną ale sytuacja sprawiła, że musiałam iść do lekarza płci przeciwnej i nie było tak źle, w końcu to lekarz i już nie jedno widział ;) ale z kobiet mogę Ci polecić dr Annę Winnicką-Kubów

Gość margaretka888
może kiedyś się przekonam do mężczyzny ginekologa ale na razie wolę kobiety :) bardzo dziękuję za panią dr czy ktoś może u niej był albo może polecić inną PANIĄ ginekolog? :)

Gość waga nie ma tu nic do rzeczy
dr Urszula Sterna-Butrym z Lux Medu na Jana Pawła 78 (przy arkadii)

Gość fiona8282
ja mogę Ci polecić dr Elbe-Rysińską, u Winnickiej byłam raz jak dr Elbe była na urlopie-bardzo fajna babka :) o Antoniaku słyszałam, że jest dobry ale też wolę kobiety od mężczyzn lekarzy :D

Gość marinKa4
ja od lat chodzę do dr Bonarek-Sztaby w przychodni Prosen, cudowna kobieta, rzeczowa, ale też ma dużo empatii i takiego ludzkiego podejścia. Bardzo fajna babeczka! polecam

Gość a ja wole coca cole
polecam dr Roberta Gardockiego, leczę się u niego od kilku lat i nie mam problemów zdrowotnych w tej dziedzinie ;)

Gość gość
polecam doktora Jacka Antoniaka, jest bardzo miły i konkretny, nie ma się co obawiać, że to mężczyżna ;) ja do niego chodzę do centermedu i mam taką kartę pacjenta z którą mam 10% zniżki na ich usługi i do tego zniżki u różnych partnerów

Gość gość
też polecam dr Elbe-Rysińska, świetna kobieta i bardzo kompetentny lekarz

Gość gość
Ja polecam doktor Ruczkę, pracuje w centrum zdrowia ursynów na indirhi gandhi. Zalety: - nie traktuje mnie jak malotatke -nie naciaga na badania - wyniki mozna odwbrac telefonicznie - skrupulatna i rzetelna - wykonuje zawsze badanie piersi - jest w miare punktualna - mila i na prawde czujesz sie u niej luzno :)) Polecam!

Gość gość
czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na temat dr Winnickiej-Kubów? jestem do niej umówiona na wizytę i nie wiem czego się spodziewać

Gość gość
Winnicka jest dobrym lekarzem także niczego się nie obawiaj, krzywdy Ci nie zrobi ;)

Gość gość
dzięki za odpowiedź, to jest moja pierwsza wizyta u ginekologa więc trochę się stresuję a tą lekarkę poleciła mi siostra bo do niej chodzi ale wiesz jak jest ;)

Gość gość
byłam u Winnickiej i było spoko, fajna babka, polecam :)

Gość gość
polecam dr Roberta Gardockiego, bardzo miły i sympatyczny lekarz, spokojny i wyrozumiały, odpowiada na wszystkie pytania (a uwierzcie, że zawsze mam ich dużo :) ) i wszystko tłumaczy

Gość gość
Winnicka-bardzo profesjonalna lekarka, świetnie się z nią rozmawia, zawsze jest dla mnie miła

Gość gość
dr Gardocki-świetny lekarz, bardzo dobrze leczy, nie raz wyleczył mnie z infekcji

Gość gość
od lat leczę się u doktor Elbe-Rysińskiej, poleciłam ją też siostrze i przyjaciółce i są zadowolone nie mniej jak ja. Bardzo sympatyczna lekarka, dobrze leczy, nie odkłada niczego w czasie tylko od razu interweniuje :)

Gość gość
Sympatyczna to ona nie jest. Krzyczała na mnie podczas pobierania cytologii i komentowała jakie to straszne jak pacjentka nie współpracuje. Poza tym zignorowała moje zaburzenia hormonalne mówiąc tylko, żebym szybko postarała się o dziecko, zamiast wysłać mnie na badania.

Gość antonia_ikea
ja też polecam dr Gardockiego, byłam i potwierdzam wiele pozytywnych opinii, które słyszałam o nim od koleżanek a także przeczytałam na forach internetowych :)

Gość gość
Polecam pana Jerzego Zwolińskiego. Normalnie najlepszy lekarz jak dla mnie. Pracuje w przychodni na Madalinskiego. A z kobiet: Agnieszka Konca. Chociaz duzo lepsi mezczyzni.

Gość gość
A może któraś z Was ma jakieś doświadczenie jeśli chodzi o dr Anettę Karwacką? Z tego co wiem przyjmuje w InviMedzie i Gyn-Care. Byłabym wdzięczna za opinie :)

Gość szczesliwa mama agi
bardzo polecam dr Gardockiego, dzięki niemu po 2 latach tułania się od lekarza do lekarza zaszłam w ciążę i urodziłam zdrową córeczkę. pan doktor jako jedyny zajął się mną kompleksowo, przeszliśmy wszystko razem od samego początku i udało się!! polecam z całego serca :)

Gość gość
dziewczyny a gdzie przyjmuje dr Gardocki?

Gość szczesliwa mama agi
z tego co wiem to dr Gardocki przyjmuje na Mochnackiego 10 i Waryńskiego 10a :)

Gość robertttta
W centrum medycznym Vita Medica ul Kłopotowskiego 22 jest dobry oddział ginekologiczny, przyjmuje tam lekarz prowadzący już 3ci miesiąc moją ciążę, jestem zadowolona z jego opieki i mogę polecić to miejsce.

Gość Zuzannnnna
Ja polecam bardzo i zawsze i wszystkim doktora Marka Kilijańczyka. Za profesjonalizm, odpowiednie podejście do pacjenta i nieustającą chęć odpowiedzi na każde moje pytanie. Szczególnie to ostatnie czasami nie jest łatwe, bo pytań mam zawsze bardzo dużo :) Nie wiem, czy doktor jest w jakimś rankingu lekarzy - typu znanylekarz, czy inne podobne - ale jak mi wskażecie go tam to od razu wystawię mu laurkę. Bo jak żaden inny ginekolog w Warszawie on na to zasługuje. Jednym słowem: polecam!