Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvdsvfdsfdsf

wierzycie ze karma wraca?? ja nkomu nic zlego nie zrobilama ciagle mam pecha

Polecane posty

Gość fvdsvfdsfdsf

a acet ktory mnie zdradzal na prawo i lewo przez kilka lat ma sie dobrze, spodziewaja sie dziecka i sie ozenil. ja nogdy nikomu nic zleo noe zrobilam, a ciagle mam jakiegos pecha

Gość kuposzwielkopolski
może ci się wydaje że niewiniątko z ciebie

Gość bezcenna rada
spr czy ktos na ciebie nie rzucil uroku

Gość fvdsvfdsfdsf
nikt nie jest niewiniatkiem, ale nigdy nikogo nie skrzywdzilam itd

Gość fvdsvfdsfdsf
nad urokiem sie juz zsataawiam od jakiegos czasu, a jak to sprawdzic?

Gość paula paullinka
ja też mam pecha i to zajebistego. Jestem od kilku lat samotna, w związkach mi nie wychodzi. Koleżanki na około dawno wyszły za mąż, mają dzieci. A mną nikt się nie interesuje. Słyszałam opinie o sobie, że jestem ładna, miła, nikomu też niczego złego nie zrobiłam, a nikt się przy mnie i tak nie kręci :(

Gość fvdsvfdsfdsf
kapalam sie w ostrozeniu i byly paprochy, ale czy to dziala, czy to prawda

Gość rwerwerwerwe
czarcie zebro? ja się chyba tez musze w tym wykapac... przyznam że nie bardzo wierze w karmę, moze jest to cos co człowiek sobie stworzył, tzn pojecie, zeby zrozumiec łatwiej pewne rzeczy, jak np. chrzescijanie wierza, że cierpienie uswięca

Gość rwerwerwerwe
i to ma byc ten wasz pech? Dlaczego to nazywacie pechem? Ja np. w szukaniu pracy to mam pecha. Raz znalazłam po roku szukania coś, mieli mnie przyjac od wrzesnia, ale coś sie zmieniło i zadzwonili juz w lipcu... ja miałam wylaczony telefon, bo sie aboslutnie niekogo nie spodziewałam, jak byłam na wyjezdzie 2 dni, chyba akurat wtedy dzwonili... nie udalosie ze mna skontaktowac i wzieli kogo innego. inna praca - przy sprzedazy okularów- w pierwszy dzien jak byłam, siedze, i jakiś debil popchnął innego prosto w te moje okulary, że masa sie potlukła, szef jak wrócił to byl wsciekły, na drugi dzien nie zadzwonił. trzecia praca- tez zakończona po jednym dniu, miałam gotowac i sprzatac starszemu małzeństwu, ale starsza pani jak sie dowiedziała, że robię czasem warzywa na patelnie to ze mnie zrezygnowała... bo to jedzenie z puszki w sumie to zadnej pracy do teraz nie udało mi sie znalezc, a jestem po 30

Gość rwerwerwerwe
mam tez pecha ogólnego, tzn jak mi na czymś zalezy to często nei wypala, mam wyjsc to pada, tyle tego że szkoda opisywac. Raz jak tylko w zyciu jechalam pociagiem bez biletu bo przejechalam stacje o minute na której miałam wysiasc, zaraz pojawil sie rewizor i wlepil mi 150 zl kary

Gość chciałabym mieć tylko takie
PECHY jak Wy i takie problemy:O

Gość rwerwerwerwe
dlaczego tylko? Nikt tu nie opisuje całego swojego zycia. ja np. wdzieciństwie straciłam ojca, zmarl nagle, potem matka sie pochorowała na coś podobnego do schizofrenii.... i dziecko mam chore, bo lekarz nie mógł mi zrobic na czas ces ciecia, bo i na co

Gość poranne kołysanie 093
rwerwerwerwe - współczuję Ci. Tyle pecha mieć w życiu. Może to zabrzmi głupio, ale próbowałaś się kiedyś poradzić jakiejś dobrej wróżki, może zdjęłaby z Ciebie zły urok. I zacząć podchodzić do życia na luzie. Pozdrawiam.

Gość No ja też miałam zajebistego
pecha. Facet zdradził mnie i po 5 latach go rzuciłam, szybko zaręczył się z inną. Wywalili mnie z pracy. Skutkiem tego mam teraz pracę za 7500 netto, nowego faceta (narzeczonego), ślub w 2014 a ex wciąż zaręczony z kochanką, zdradza ją i pije a ona go utrzymuje

Gość No ja też miałam zajebistego
No ale też myślałam że mam pecha a po ok. 10 latach okazało sie że to zqajebiste szczęśćie było

Gość Ołki połki
Tylko w bajkach zlo jest karane, a dobro nagradzane. Karma ? Co to i kto to wymyslil i po co ?