Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puchatka sratka

Ciąża to udreka-przestańcie się starać staraczki cieszcię się że nie możecie zaj

Polecane posty

Gość Puchatka sratka

Wieczne zyganie mdlosci zgaga zaparcia żyć się nie da i na koniec tego wszystkiego poród w meczarniach cieszcię się zyciem dopuki możecie bo jak zajdziecię w ciążę to będziecię beczec!

Gość nienormalna jesteś
byłam w ciąży. czułam sie świetnie. zero mdłości, wymiotów, zaparć. zgage miałam zaledwie kilka razy pod koniec ciąży. poród też nie był tragedia. nie każdy tak źle przechodzi ciążę. na to nie ma reguły więc nie strasz innych!

Gość bueheheheheheheeh
a ja ciąże wspominam super :D zachcianki które były spełniane, jak miałam wymioty i mdłości to wtedy czułam że ktoś tam w tym brzuchu jest i daje znaki :D a poród, miałam cc na szybko, żadnych skurczy czy bóli i było idealnie. Ja ten czas wspominam jako najpiękniejsze 6 mcy w swoim życiu, nim się dowiedziałam minął miesiąc, a byłam w ciąży 7 mcy :) zgaga pod koniec, ale miałam na nią sposoby.

Gość Irlaeut
Głupie jesteście jak but

Gość anty sn
To wszystko prawda niestety

A ja przechodzę ciążę wspaniale, a to już 8. miesiąc :) Nie ma reguły, jedne się męczą, inne muszą spojrzeć pod biust żeby nie zapomnieć, że są w ciąży.

Ja też wspominam dobrze ciążę. Co prawda pod koniec dokuczało mi opuchnięcie nóg ale ogólnie było super:)każda kobieta jest inna, każdy organizm inaczej przeżywa ciążę.