Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klalalapaula

myslicie ze 17lat to czas na macierzynstwo?

Polecane posty

Gość klalalapaula

Moja siostra rok temu wpadła ze swoim chłopakiem , lecz poronila . Potem brala tabletki anty lecz odstawila i jak twierdzi swiadomie zaszla w ciaze (ma 17lat) . Jej chlopak 24 , mieszkaja razem , dogaduja sie jako tako poniewaz on czasem ją oszukuje , lubi sobie wypic i wypady z kolegami. Rozumiem teraz go kontroluje ale po urodzeniu dziecka to sie skonczy. Sama wychowala mlodsze rodzenstwo , wiec wie co i jak ale wydaje mi sie ze troche koloryzuje macierzynstwo to sa wydatki i odpowiedzialnosc zycie sie zmienia a ona ma dopiero tyle lat , gdzie jeszcze mogaby sie wyszalec. Sama mam dziecko wiec wiem jak jest wiem co stracilam a co zyskalam , lecz ona twierdzi ze skoro ja mam dziecko to ona tez jest na to gotowa , martwie sie o nia ze kiedys moze zalowac podjetej decyzji bo nie wiadomo co zycie przyniesie.. dopiero co przenosila sie z dwoch szkol , robi dopiero zaoczne liceum ma 17lat a juz w 4 miesiacu ciazy jest.. ech martwie sie o nia :(

Gość lolekkk
teraz już nic nie poradzisz. Będą przymierać głodem, pasożytować na rodzinie, sępić ubranka od Ciebie, ona zostanie bez matury i możliwe, że bez faceta. Takie życie

Gość hejbejbe
Dlaczego się przneosiła z 2 szkół? :(

Gość Fenicja
To czemu się nie zabezpieczyli???

Gość jem psie kupy
To ile Was w domu było,skoro wychowywała młodsze rodzeństwo + Ty

Gość mamanastka19
to się przestań martwić bo może sobie lepiej radzić niż nie jedna mamuska 30+