Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampersiara

PAMPERS vs DADA

Polecane posty

Gość zXXzxxxx
ja od urodzenia do 1.5 roku uzywalam pampersow active baby, nieraz przeciekaly chociaz byly dobrze dobrane i zalozone a pielucha nie byla taka mocna zasikana... nie zawsze tak sie zdarzalo ale jednak.... a DADY-pieluszek zacze;lam uwzwac po wizycie u kolezanki, ktora dala mi kilka na probe ... i bylam szczerze owiac sceptycznie nastawiona no wiecie" a z biedronki pewnie jakies badziewie itp) ale wzielam zalozylam i doznalam szkoku-tak samo mile w dotyku, ladne apilkacje, i o dziwo brak odparzen, uczulenia i przecierkania. Mloda ma teraz 2, 5 roku i uzywamy tylko na noc juz. ale sa rewelacyjne. Jakbym 2 raz byla w ciazy to bym odrazu te pieluchy uzytkowala

Gość Pampersowa
kokoszka123 - kauflandowskie czyli Nappies? Dla mnie te pieluchy są super :) też się miło zdziwiłam kiedy ich spróbowałam.

Gość zamiast
Dla mnie dada nie umywa sie do pampersow. W ogole nie izoluje od wilgoci, co z tego że nie przeciekaja . Z tańszych naprawdę nieźle są te nappies premium z kauflandu a sa taniutkie. A zazhwycilam sie nowymi toujours drylock z lidla. cieniutkie a dobrze chlonna. Na nic i tak uzywam klasycznych pampers bo sa najbsrdziej suche.