Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakannka

nie staje mu -pomocy

Polecane posty

Gość anka skakannka

Od pewnego czasu spotykam se z facetem. Jest nam razem dobrze i wszystko byloby ok gdyby nie sex a wlasciwie jego brak. Czesto dochodzi miedzy nami do intymnej sytuacji ale on niestety nie moze. Nie staje mu i juz. Ja pierwszy raz spotkalam sie z taka sytuacja i zupelnie nie rozumiemz czego to wynika. Nie jestesmy juz nastolatkami, on byl wczesniej w kilkuletnim zwiazku ja tez. Zawsze podczas gry wstepnej jeg czlonek jest bardzo mokry ale na tym sie konczy. Kocham go i marze o tym aby sie z nim kochac, widze ze jemu tez jest glupio. Co robic.?

Gość anka skakannka
Ale az tak. Tyle czasu?ja rozumiem raz drugi ale to juz jest irytujace.

Gość dziś na pomarańczowo
mój się stresował jakoś do 5-6 próby, w końcu się udało. jak Ci na nim zależy, to bądź cierpliwa :)

czesto bylem w podobnej sytuacji mi zawsze pomagalo jak partnerka brala do ust mojego penisa i go intensywnie ssala wykonują jednoczesnie reką wiadome ruchy to normalne ze mu nie staje w dzisiejszych czasach prawie nikomu nie staje ale dobrze zrobiony lodzik na początku potrafi zmienic zycie wielu par powodzenia

popieram "jasne ze brnac " może to wam pomoc a jeżeli tak się nie stanie to pomocy szukac tylo u lekarza powodzenia

Po dłuższym związku 'trzeba się uczyć seksu' tak jakby. Tyle, że tu już jest wiek i powinno być doświadczenie a a presja i chęć wykazania się działa na naszą niekorzyść. Trzeba dać się ponieść. Jak za pierwszym razem.

i mieć swiadomosc ze nawet jak to się skończy niepowodzeniem to tez nie będzie tak zle wtedy może facet się odblokuje . może to ma podloze psychologiczne . jak wiadomo stres wpływa na potecje bardzo . mysle ze on potrzebuje teraz blizkosci , czulosci i zrozumienia

Gość wiedzanajprawdziwsza
jak mu nie bryka w ogole to ma jakis problem organiczny (miazdzyca, bierze leki na depresje albo na nadcisnienie, mial usunieta prostate itd) dowiedz sie lepiej co z nim. jesli mu nie bryka tylko podczas zblizen a sam moze pojechac na recznym i staje mu z rana i w nocy to znaczy ze sie chlopina stresuje i potrzeba wyluzowania istnieje zaiste. powodzenia.

Gość anka skakannka
Dzieki za podpowiedzi:-) ktos napisal ze mial problem do 5,6 proby. U nas tych prob bylo juz z 8 i nic. Juz zaczynam myslec ze moze to ja na niego nie dzialam tak jak trzeba?

Jakby to była Twoja wina to nie wiem czy próbował by 8 razy...

Gość anka skakannka
Ale ile mozna czekac?to jest irytujace choc z drugej strony wspopczuje mu i wcale nie koazuje jak bardzo mi z tym zle.