Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja4927492

nic nie jem

Polecane posty

Gość maja4927492

słuchajcie, zawsze chciałam schudnąć, ale jakoś nie miałam motywacji to ćwiczeń czy cos, moim problemem jest brzuch, który ma trochę tłuszczyku, reszta jest ok. nigdy nie byłam za tym żeby się glodowac albo jesc bardzo mało, ale teraz jestem w trakcie matur i paktycznie nic nie jem, jeden posiłek i koniec, jestem trochę słaba i zmęczona ale generalnie czuje się ok, i nawet czuje się trochę mi wagi spadło przez te 2 tygodnie. i teraz moje pytanie, wiem że takie nie jedzenie jest niezdrowem bo nie dostarczamy organizmowi odpowiednich składników. ale mi nawet odpowiada takie cos, bo mysle że jakoś schudnę, ale czy to może spowodować coś złęgo ?

Gość ooopoop
tak, spowolnisz metabolizm, organizm przestawi się na tryb oszczędzania a nie spalania i póżniej nożesz tyż od potraw które wcześniej nie robiły ci krzywdy a poza tym mózg pracuje dużo gorzej bez paliwa

Gość Olcia Dubicka
Takim sposobem schudniesz ale tylko z wody i masy mięśniowej która jest bardzo ważna bo bez niej będziesz miała jeszcze mniejsza spalanie kalorii, to mięśnie spalają kalorię a Ty je taką głodówką uszkadzasz i tracisz. Później kilogramy wrócą i to z dodatkiem bo przecież nie da się całe życie tylko na śniadaniu jechać. Takie wyjście to żadne wyjście i bez sensu. A jeśli chodzi o odchudzanie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)