Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc czy obłęd?

Co jest lepsze/ gorsze być samemu i spokojnemu czy probowac z kims coś i

Polecane posty

zwariować? kazda moja proba zwiazku czy czegokolwiek konczy sie ostrą schizą maniakalną... kazdego faceta najpierw traktuje dobrze, a gdy wszystko sie uklada,zaczynam miec straszliwe podejrzenia (o moim exie myslalam,ze jest wywiadowca...o kolejnym typie że jest z mosadu, o innym że jest werbownikiem do burdelu, o jeszcze innym że jest mordercą, o ostatnim ...) juz nie mam siły! chyba jestem skazana na samotnosc?

Gość fifi 123
uraz z dziecinstwa? moze podejrzliwosc wynika z przeszlosciowych przejsc, jakie relacje miałaś z ojcem? pytam powaznie ;]

z ojcem relacje chlodne, w dziecinstwie byl bardzo wymagajacy i nawet mnie bił, szarpał, rzucał we mnie przedmiotami, rozkazywał

Gość fifi 123
no i masz odpowiedz.. podejrzliwosc wystepuje wtedy obronnie zeby przewidziec krzywde i przemoc faceta

Gość nutelka 888s8s
hej mam podobnie jak autorka. Przyzwyczaiłam się do samotności. Musiałam, bo nie ufam obcym osobom. I teraz nie jest tak źle. A jeśli chodzi o moją historię, to starałam się kogoś poznać, umawiałam się m.in. przez internet itd. Niestety, zawsze mam podejrzliwość co do nowo poznanego faceta, tak samo jak autorka. Bywa tak, że poznaję mężczyznę to już na pierwszej randce mam obawy. Wydaje mi się np. (proszę się nie śmiać :) ), że jest on mordercą, inny z kolei dilerem narkotyków, kolejny bije swoją własną matkę i wyzywa ją. Wydaje mi się też, że facet udaje miłego, a następnego dnia spuści komuś łomot na mieście kijem bejsbolowym. Odnoszę tez czasem wrażenie, że facet mnie oszukuje, że mieszka w moim mieście, a tak naprawdę mieszka na stałe gdzieś za granicą, a tutaj przyjechał, żeby porwać jakąś kobietę do burdelu. Przez mój brak zaufania do mężczyzn i ostrożność, w mojej głowie pojawiają się właśnie takie historie. Czuję, że mogę zaufać jedynie kobietom... choć i wtedy nie zawsze. Natomiast, żeby zaufać jakiemuś facetowi, muszę go znać przynajmniej rok.

Gość Haneczkaaaa
nutella zaufaj swojemu psychiatrze on Ci pomoże !!!!!!!!

Gość nutelka 888s8s
Haneczka, wiesz, że używanie kilku wykrzykników oznacza, że samemu ma się problemy z psychiką? ;) Dziękuję, ale nie skorzystam z takiej pomocy, to raczej kwestia zaufania.

Gość gość
hej, trochę wiary w ludzi, po świecie chodzą też całkiem normalni faceci ;)

Gość gość
tego typu objawy, podejrzliwośc partnerów to jeden z objawów schizofrenii paranoidalnej, udaj się szybko do specjalisty, do psychiatry nie trzeba skierowania. Pozdrawiam:)

Gość gość
a moze to schizofrenia