Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paaulina

Pryszcze i Acnecol !

Polecane posty

Gość Paaulina

Ostatnio wiele czytałam o tym acnecolu i ludzie mówili , że jest bardzo dobry.Ja chcę was się zapytać czy on na prawdę jest dobry , czy ktoś wogóle go stosował. Czy on działa tylko na twarz czy na ręcę , plecy też ..Pomóźcie !

Gość heloiza3456
O matko!!! Popatrzyłam na skład tego, na cenę i padłam :D Sprasowana odżywka dla kulturystów w cenie wziętej z kosmosu. A co do "działania": mleko i jego przetwory może ZAOSTRZAĆ objawy trądziku, a białko serwatkowe nie jest niczym innym jak "pochodną" mleka. Wniosek sama wyciągnij.

Gość kamilmar18
Witam. Jeśli pytasz o nowe tabletki Acnecol Plus gdzie w składzie jest bratek,mniszek lekarski,zielona herbata itp to stosuję 3 opakowanie i szczerze mogę polecić . Na trądzik leczę się od 4 lat ( obecnie mam 18 lat ) i po wielu wizytach u dermatologa , tysiącach maści które nic nie pomagały , antybiotykach których brać nie mogę ze względu na wysoki poziom bilirubiny < Zespół Gilberta> te tabletki to cudo ;) Obecnie stosuję własną mieszankę czyli tabletki Acnecol Plus + pasta cynkowa z kwasem calisylowym Lassari + tonik z aloesem do mycia twarzy i efekty są super . Co prawda od czasu do czasu pojawiają się pryszcze ale to nie to co wcześniej . Teraz mam jedynie problem z bliznami po trądziku ;/

Tabletki na trądzik - http://nplink.net/aPPyu3n0 Próbowałem różnych specyfików (od toników oczyszczających po kremy punktowe) i jak na razie Nonacne chyba najbardziej daje radę—po kilku miesiącach są efekty i póki co się utrzymują.