Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po czym POZNAC ???

PO czym poznac ze facet uwaza ze kobieta jest brzydka? a mino tego umawia sie

Polecane posty

Gość Po czym POZNAC ???

Po czym poznac? jezeli facet umawia sie z kobieta w miare regularnie na sex ,ale czasami sa przypadki jak to faceci wspominali ze umawia sie na sex i NIE MOWIMY tu o jednym numerku!!! tylko regularnym spotykaniu sie na SEX ze potrafia bzykac kobietki ktore nie podobaja im sie sa dla nich brzydkie ...WIEC JAK POZNAC to po czym?? ze facet sadzi o takiej kobietce ze jest brzydka???

Gość nie chce z nia byc?
nie chce z nia byc?

nie ma brzydkich kobiet.... czesem po prostu wódki brak.

Gość A TY TAKI PIEKNY ?idealny?
facetow tez pelno brzydali jest ...

Gość moj kolega......
mam kolege co nie jest zbytnio piekny a jakie ma mniemanie o sobie...:) dla mnie on jest brzydki a on mysli ze ja na niego lece;) a on sbsolutnie nie jest w moim typie ,dla mnie on jest po prostu brzydki..ale jestem mila do niego :) ...

Gość mnie jeden powyzywal ..
Kiedys spotykalam sie na sex niezobowiazujacy z facectem ,a raczej facecikiem ,bo prawdziwy facet tak sie nie zachowuje..:) kiedy odmawialam mu spotkania,albo mowilam ze to juz koniec ,to wtedy potrafil powyzywac mnie " ze tez ja juz nie chce sie z toba spotykac bojestes brzydka" ...a pozniej znow wydzwianial do mnie zabiegal o mnie... keidys powiedzial "ja jestem ladniejszy od ciebie "(smiejac sie przy tym...) idiota..:) ja nigdy go nie krytykowalam a moglabym bo idealem to nie byl... -malego fiuta mial... -dosyc niski jak na faceta.. -dlonie mial subtele delikatne prawie jak kobieta.. -zeby krzywe .. -lysiejacy na srodku glowy -na udzie przy jajkach mial jakas obrzydliwa skore -narosl duza.. -brzydkie nogi mial jakies takie chude NO ALE CHODZIL NA SILOWNIE CWICZYL ...;) to myslla ze taki piekny super jest..:) A za mna sporo facetow oglada sie jestem ladna zgrabna mam jedrny zgrabny tylek ,ladne zgrabne nogi ,a jak kiedys facet mnie podrywal to on byl wsciekly ..a tak mi potrafil czasami dokuczac..:(