Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamomo

Oszukana na tablica.pl

Polecane posty

Gość mamamomo

Witajcie. Wczoraj na tablica.pl znalazłam ogłoszenie w którym pewna kobieta chciała oddać uszkodzonego laptopa za darmo zdziwiło mnie to ogłoszenie, ale odpowiedziałam kobieta twierdziła, że chce go oddać, ale muszę jej wpłacić na konto 30zł za przesyłke ok zrobiłam przelew drugi tydzień laptopa nie ma ogłoszenia też - po prostu mnie oszukała i teraz powiedzcie mi co mogę zrobić wiem, że to była głupota z mojej strony, ale czy policja coś z tym zrobi znajomi twierdzą, że za 30zł to mnie wyśmieją a i na stronie widnieje aby nie wysyłać pieniędzy nie mając pewności w sumie każdy mówi co innego może ktoś powie mi coś więcej w tym temacie nie chce żeby tej osobie się upiekło ponieważ pewnie nie jestem jedyna..

Gość drajwer tramwaju
na drugi raz wplac powyzej 250zl wtedy nie bedzie to niska szkodliwosc:classic_cool:

Gość teraz to juz
nie zrobisz nic. Mozesz isc sprobowac bo moze wiecvej bylo przypadkow i ja namierza ale czy cos zrobia?? trzeba bylo napisac zeby wysłała zdjęcie z laptopem a nie tak slepo... masz za chciwosc

Gość jziwkznxnsisjz
Hahahahaha

Gość Trzeba tam uważać
Ja dałam się oszukać na 130 zł, znajoma na 90 bo miał być leżaczek bujaczek za 70 i kurier 20.

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Pieniążków już nie odzyskasz, a policja stworzy raport, ale nie rozpocznie postępowania bo do 250 zł to nie jest przestępstwo tylko wykroczenie... Możesz wstawić ogłoszenie ostrzegające innych użytkowników przed tym (i jemu podobnych) oszustem.

Gość fdfdfgfggffgg
coś ci się z czasem chyba pomylilo, wczoraj zobaczylas ogloszenie, a na lapka czekasz 2 tydzien? :O do szkoly gimbusie