Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość takaja.27.

problem z facetem :(:( !!

Polecane posty

Gość takaja.27.

hej, mam problem z facetem a dokladniej z tym ze on sobie nie radzi z emocjami i zazdroscia, np przed chwila wyszedl bo zobaczyl ze pisalam z kolega na fb i nie chcialam mu pokazac co, a on co chwila z kims pisze smsy, pisal z obcymi laskami na fotce i z czatow, co chwila dostaje jakies smsy od lasek, albo pisze do nich mile smsy i nie widzi w tym problemu bo mowi ze niby potrzebuje sobie tak popisac, a ja popisalam raz od dluzszego czasu z kolega i afera, ogolnie przez niego musialam zerwac znajomosci z niektorymi osobami, nie mowiac juz ze moglabym miec jakiego kolege i ciezko mi z tym, bo on moze wszytsko a ja nic:( zalezy mi na nim ale nie wiem jak postepowac zeby bylo ok. teraz wyszedl w zlosci i pewnie wroci wieczorem, nie wiem czy sie do niego odezwac czy przemilczec?? ehh ciezko mi bo nic nie zrobilam. co mam siedziec w czterech scianach 24 h na dobe i z nikim nie gadac, a on caly dzien poza domem, mecze, wyjscia, spotkania z corka - z tym samym z byla, koledzy itp. tez chce zyc normalnie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować