Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zaraz po tobie pojadą

Seks w 25tc. Nie mogę się przełamać.

Polecane posty

Gość no to zaraz po tobie pojadą

Nie uprawiałam seksu od stycnia (ciąża zagrożona, miałam absolutny zakaz od lekarza). Teraz wszystko jest już dobrze i od miesiąca mogę bez obaw kochać się z mężem. Ale.. no nie mogę się przełamać :o Nie chodzi o dziecko, że ono coś czuje czy że mi głupio. Ale nie wyobrażam siebie z brzuchem w trakcie seksu :o Mąż mi ciągle powtarza, że świetnie wyglądam, że jestem b. atrakcyjna, pozostałam szczupła, urosły mi cycki i w sumie tylko brzuch mam większy. Ale ja sama w ogóle nie mogę sobie wyobrazić, jak np mogłabym go ujeżdżać albo robić mu loda z tym brzuchem, w ciąży.. No nie mogę :D To irracjonalne, czy tylko ja tak mam, czy wy też miałyście takie rozkminy? :o

ehhh nie ma czego sie wstydzic :) brzuszek jest słodki przeciez, mojemu partnerowi wogole to nie przeszkadza! a jestem prawie w 35tyg :) jezeli chodzi o seks oralny to wogole nie ma z tym problemu, a ujeżdżać mozesz go od tylu, jak nie cchesz zeby on patrzał na Twój brzuch :)

Gość rfgcththt
dzieciak w brzuchu podskakuje od pchnięc tatusia. stary posuwa starą a dzieciak musi w tym uczestniczyc, oblesne. nie możecie sobie darowac na czas ciąży tak was cipska swedza?

Gość l;l
tak swedza i to bardzo