Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justine29

Czy można znaleźć faceta kochanka , który...?

Polecane posty

Gość Justine29

Który oprócz samego seksu zapewni miłą jego oprawę, zaprosi na kolację, czy obdaruje jakimś drobiazgiem ;-) Będzie rozmawiał, żartował. Czy takie postawienie sprawy źle świadczy o mnie?

czyli kochanek specjalista w nawijaniu makaronu na szuszy z opcja wciskania kitu w mozliwe dziurki?:classic_cool: na pęczki takich :P

oo tak one jest :P:D wypisze mu referencje 🖐️

Gość Justine29
Czyli nie istnieją tacy panowie, kochankowie? To na czym polegają takie spotkania, układy, na samym tylko wyłącznie seksie?

chyba nie tylko. Ale do tego potrzeba pewnej dojrzałości, któej to brak większości młodych "napaleńców" :-) Przepraszam z góry za ten zwrot...

Gość do Justine 29
Można, są tacy :-)

Gość Justine29
Facet 4 D co masz na myśli pisząc o dojrzałości?

Justine29 Czy takie postawienie sprawy źle świadczy o mnie? x To nie musi zle o tobie swiadczyc Ale statystyki masz przeciwko sobie niespelna 1% dziewczą chetnych na taki uklad ma prawo ubiegac sie o specjalne potraktowanie o ktorym mowisz Wyslij mi swoje nagie zdjecie, chetnie udzielę ci dalszych wskazowek mailem ps jestem znany ze swojej dyskrecji nie powinnas miec obaw

Gość 36 i jedna trzecia
Są i ja nim jestem. Przyjaźń a od czasu do czasu namiętne chwile..ja tak to widzę

Gość Justine29
Cordolan masz kochankę czy kochanka? Jak widzisz takie spotkania? W jakim jesteś wieku?

Gość crazy_wawa
Oczywiście, że można znaleźć, ale to jest sprawa indywidualna. Jeżeli dobrze się czuje z dziewczyną z którą mam taki układ, chętnie spędzę z nią czas poza łóżkiem. Jesli czuje się z nią dobrze w łóżku to poza łóżkiem tez będzie miło. I fakt trzeba do tego spojrzeć psychicznie.

Gość Justine29
" Ale statystyki masz przeciwko sobie niespelna 1% dziewczą chetnych na taki uklad ma prawo ubiegac sie o specjalne potraktowanie o ktorym mowisz" czyli jakieś konkretne wymogi są by mieć kochanka, który da fajny seks, miłe spotkanie, rozmowę, kupi coś czy zaprosi gdzieś?

co mam na myśli? Przede wszystkim doświadczenie życiowe Justine29. Doświadczenie ma ogromne znaczenie w układach damsko-męskich :-)

Gość crazy_opole
Sprawi maximum przyjemności cielesnych i duchowych. Adoruje, podrywa, robi wszystko by utrzymać przy sobie kochankę jeśli jest tego warta to niczego nie żałuje

Gość crazy_opole
Sprawi maximum przyjemności cielesnych i duchowych. Adoruje, podrywa, robi wszystko by utrzymać przy sobie kochankę jeśli jest tego warta to niczego nie żałuje

Gość o8my8
mn

Gość on_z_netu
jasne, ze można. to się nazywa friends with benefits. po prostu masz przyjaciela, z którym znajomość nie polega tylko na bzykaniu się, ale razem spędzacie czas, wychodzicie na miasto, jakiś sport, kino, kawa, normalne rozmowy, a przy okazji sypiacie ze sobą, jednak nie jest to związek. jeżeli zaciekawił cię mój opis po więcej szczegółów możesz do mnie napisać on_z_netu@wp.pl

Gość crazy_opole
Myślę że większość młodych mężczyzn nastawia się tylko na sferę erotyczną, ci dojrzalsi wiedzą że warto zapewnić też miłe chwile w inny sposób, zabiegać , rozmawiać, wyjść gdzieś z kochanką, kupić jej perfumy, sprawiać by czuła się kobietą spełnioną i adorowaną.

Gość Justine29
Wychodzenie gdzieś razem raczej odpada, przecież kogoś można zawsze spotkać, a ja wolna nie jestem i zależałoby mi na dyskrecji.

Gość do Justine 29
Ale sama napisałaś, żeby zaprosił na kolcję czy coś kupił , a teraz już że wyjść nie będziesz mogła na miasto?

Gość Justine29
Kolację można zjeść też w ustronnym miejscu, jak pokój w motelu czy hotelu. Można udać się do innej miejscowości na spotkanie, bo spotkania we własnej mieścinie są też ryzykowne. Nie mam doświadczeń w takiego typu spotkaniach,nie wiem jak to wygląda od strony praktycznej.

Gość w tym ambars
by znaleźć kogoś kto szuka tego co my ;-)

Gość crazy_wawa
Czekaj, czekaj. Masz kochanka i nie wiesz jak do tego podejść, czy szukasz kochanka i chcesz wiedzieć na co możesz liczyć? Bo nie wiem co poradzic.

to przyjedź dp mnie, będziesz daleko od Twojej "mieściny" i nikt Cię nie rozpozna...Nawet moglibyśmy gdzieś razem wyjść .albo pojechać...