Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3k butelek

mój facet ma chyba jakiś problem ze sobą

Polecane posty

Gość 3k butelek

jasnym jest że go olewam, nie mam dla niego czasu, nie chce mi się z nim gadać a jeśli już to po samym moim tonie wypowiedzi wydać że robię to na siłę, ciągle marudzę, zniechęcam go do siebie, robię rzeczy których on nie akceptuje, a i tak wstaje dzień w dzień zadowolony jakby zresetował sobie mózg i lgnie do mnie jak lep na muchy :o chcę go zostawić ale wolałabym żeby zdawał sobie sprawę z tego do jakiego nastroju mnie doprowadza bo ta rozmowa byłaby łatwiejsza a w obecnej sytuacji to ja mu powiem o swoich emocjach i o tym że to koniec a on będzie na maksa zaskoczony bo jak to możliwe że mi z nim źle skoro widzi że jestem szczęśliwa a moje humory to typowe humory każdej kobiety (co tam że mam to 24 godziny na dobę od paru dobrych tygodni bo tak serdecznie mam dosyć tego związku.) jaki ma cel takie ignorowanie rzeczywistości? ani nie widzi że mnie wkurza, ani nie widzi że mnie zanudza, ani tego że mam odruch wymiotny jak mnie dotyka. to jest normalne? :o

Gość 3k butelek
jeszcze dodam że nie jesteśmy związkiem w fazie motylków w brzuchu itp, więc nie tłumaczę tego miłością i "klapkami na oczach." nie czuję żadnej miłości z jego strony a jesteśmy razem 1,5 roku więc tym niestety nie mogę sobie wytłumaczyć takiego zachowania macie jakąś koncepcję?

Gość 3k butelek
eh, no dobra, skoro ja sama nie potrafię zrozumieć własnego faceta to trudno żeby ktoś obcy go zrozumiał :P idę sprowokować poważną rozmowę o związku zmierzającą do rozstania 🖐️

Gość djdjdjdbdjdcjjc
Albo ty masz problem ze sobą, kocha cie pewnie i szkoda mi go, sam przechodzilem przez podobna sytuacje!!!

Gość Porabana12345
No i? Pogadalas? Musisz byc wobec niego szczera bo ten zwiazek nie uszczesliwia ani jego, ani ciebie

Gość lllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllll lllllllllllll llllllll lll l

Gość 3k butelek
niestety nici z rozmowy, bo coś sobie zaplanował i będzie wieczorem :o🖐️ djdjdjdbdjdcjjc - jeśli dla Ciebie miłość to ignorowanie wszystkich potrzeb drugiej osoby, niezwracanie uwagi na jej stan zdrowia i myślenie tylko o sobie to ok :)

Gość djdjdjdbdjdcjjc
E

Gość cukrzyca I i II
Ta kafeteria mnie dobija z tymi zamulającymi odpowiedziami :o

Gość djdjdjdbdjdcjjc
Ja to juz sam nic nie wiem, pierdole zwiaztki teraz liczy się tylko praca i kasa i przyszłe maseratii