Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tablecikk

szukam fajnego,taniego tableta, znajdę?

Polecane posty

Gość tablecikk

jak w temacie, niebawem mam komunie chrześniaka i muszę wykosztować się na tableta. Podpowie mi ktoś jakiego kupić.Myślę, że do kwoty 700,800zł.

Gość tanie to sa
po 300 zł. Po 800 to juz wypas :classic_cool:

Gość tanie to sa
Ale tablety to gówno, ani to fajne ani przydatne. ale jak musisz to kupic bo tak trzeba to kup cos z modemem 3G. lepiej byooby z kims kupic cos fajniejszego. Nawet glupiego najtanszego laptopa za 1200 zł

Gość uityuyt
tabletowyboy, no fajny ale dawac komus na komunie tablet z taka nazwa:D:D

Gość tablecikk
może i są słabe, ja się na tym nie znam. Chraśniak zarzyczył sobie, wiec obiecałam, że mu kupie....a teraz...szukam i ceny mnie wbijają w ziemię:(

Gość tablecikk
tabletowyboy--- taki byś kupił??parametry ma ok?? kurde.nie znam się. Dla siebie bys kupił taki?

Gość tabletowyboy
Dziecko w tym wieku nie ma pojęcia czym jest pentagram, a logo jest z tyłu, więc nawet nie zauważy ;-) W tej cenie nic lepszego autorka nie znajdzie.

Gość tabletowyboy
Kilka miesięcy temu też szukałem właśnie dla siebie, co prawda jeszcze nie kupiłem, ale byłem zdecydowany na Pentagrama. Sporo ludzi go poleca. Szczerze, to dla dziecka będzie za dobry. Ja się wstrzymałem z zakupem, gdy zobaczyłem Szajsungi... ale to już wyższa półka cenowa.

Gość tabletowyboy
Jest jeszcze 10-tka, czyli 10 cali i 7-mka, czyli 7 cali. 7-mio calowe moim zdaniem są za małe. Na 10-tce można juz spokojnie filmy oglądać.

Gość ssaauiii
dlaczego wpisow nie widac. Glupie zepsute forum...

Gość tablecikk
tabletowyboy- dzięli za info. Własnie tak myslałam nad 10calowym, ale troche drogo wyniesie, może dogadam sie z chrzestnym wypada tak??

Gość tabletowyboy
Ja cały czas przez Tora piszę, bo jak wejdę na ten wątek w tradycyjnym Firefoxie, to nadal są tylko 4 wpisy.

Gość tablecikk
hmmm...gniazda....taaaa, mów mi jeszcze:):)

Gość tabletowyboy
Możesz mieć dwie karty sim, czyli dwa numery tel. albo jeden numer tel., a drugą kartę wykorzystać do pobierania danych z sieci, jak dzieciak będzie poza zasięgiem Wi-Fi np. w drodze nad morze, na działce... Nie jestem na 100% pewny, czy taka konfiguracja dwóch kart jest możliwa, ale myślę, że powinno się dać :-) Chodzi o to, że jak są różne karty sim na rynku, np. jedna będzie mieć tańsze rozmowy, ale drogie pakiety danych, więc nadaje się głównie do rozmów, a nie do neta. Druga właśnie będzie mieć tanie pakiety, ale drogie rozmowy, więc pakujesz dwie karty. Sam fakt, że ma gniazdo sim to już coś, bo sporo tebletów nie ma, więc nie możesz dzwonić z takiego tableta. Najlepiej wejdź do jakiegoś Saturna lub MediaMarkt i oblukaj jeden i drugi. Włącz, zobacz, który wyświetlacz jaśniejszy, bo to też ważne. Pentagramy mają dość ciemne wyświetlacze w porównaniu z Szajsungami.

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Zdecydowanie Nexus 7 16GB wifi, a jak chciałabyś się wykosztować to Nexus 7 3G lub ipad mini nawet 16GB. Zdecydowani liderzy rynku...

Gość tabletowyboy
Tylko nie kupuj dziwnych wynalazków z Allegro, nieznanego pochodzenia. Jest tam tego od groma i ciut ciut. Niektóre zbierają nawet pozytywne opinie, ale moim zdaniem lepiej kupić coś znanego i sprawdzonego.

Gość tablecikk
oooooo, od razu jaśniej sie zrobiło:):) widze, że znasz dobrze temat:) Wybiore się do media i zobacze, bardzo dziękuje Ci za pomoc:) Pozdrawiam

Gość tabletowyboy
Ten Asus za mały jest i brzydki (mały ekran i duża obudowa). Ja bym nie brał 7-mio calowego. Poza tym, po kiego licha płacić za pamięć wewnętrzną, jak lepiej kupić porządną kartę. 900 zł dla dzieciaka, który będzie tylko grał w Angry Birds? Głupota.

Gość gość
Alcatel one touch. Płynny nie drogi dla dziecka wystarczy. klawiaturke można dokupić. Serwis też dobry. Polecam

Gość gość5
polecam tablet lenovo a1000 znajuje sie na stronie druknijse.pl w w cenie godnej polecenia