Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14latka załamana :<

jak przestac sie masturbowac?

Polecane posty

Kiedy miałem 4 lata, moja wtedy 9 letnia sąsiadka, nauczyła mnie masturbacji. Na początku było ekscytujące, ale potem do bani... Teraz robię to bo muszę, już nie odczuwam tej przyjemności co kiedyś, wiem, że to głupio brzmi ale mam 14 lat i od dziesięciu lat masturbuje się conajmniej 3 razy dziennie, czasem i 20 jak mi się chcę mocno... Śmiałam się z mamy, że nie może rzucić palenia, ale teraz wiem dobrze co to znaczy prawdziwy nałóg... Nie mogę się od tego uwolnić! Nikt o tym nie wie, Tylko ja no i teraz Wy... Pomóżcie proszę...

odnoszę wrazenie, ze nie wiesz co mowisz od masturbowania rosną dziewczynom cycki to po pierwsze po drugie zazwyczaj wyglądają o 10 lat mlodziej niz ich rowiesniczki Jest cala masa zalet oraz calkowity brak przeciwwskazan zastanow sie

jak sie bedziesz regularnie kochac przestaniesz sie tak czesto masturbowac;)

Za chwilę pęknę ze śmiechu. :D Bo nie potrafi skręcić solidnego wała z kołdry zboku. Pozddo z modełłe to kasuj a nie mam cedzić słowa, bo na erotyczny dzieciaki zaglądają. :O

Gość znaleźć sobie
faceta do bzykania i problem rozwiązany

Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czternastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄😠

Gość lekasz
jeden z lepszych sposobow to przed masturbacja posmarowac sobie paluszki rozgnieciona papryczka chilli. Dziala w 100%