Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadona

byłam szykowana w szkole co odbiło na mnie piętro

Polecane posty

Gość rzadona
Nie wiem jaki mieli cel, poprostu gnembili mnie psychicznie i fizjologicznie, ciągle jakieś docinki na temat inteligencji w mojej rodzinie, a szczegolnie mojego brata, popychanki w kolejce do szatni i wykrzykiwanie ze głomby odbierają ostatni kurtki, związywali mi sznurowadła w butach jak mi się przyzneło na lekcji, mało tego te szmnurowadła przywiązywali do ławki. Malowali mi włosy mazakami, raz mi do plecaka przyczepili zużyto podpaskę, kiedyś na biwaku nasikali mi do kubka, o czym się dowiedziałam po czasie :/ i wiele wiele innych takich przykrych historyjewk

Gość rzadona
ap ap ap flip i flap

Gość rzadona
tłinkol tłinkol

Gość hghgijoj
ap ap kiebab bym zjadł

Gość wifigdansk
chyba piętno a nie piętro

Gość yyyKafeKrytykant
10/10

Gość wifigdansk
pokątynuować?

widac ze laska sobie robi z was jaja a wy sie dajecie. nie odpisujcie bedzie spokoj, nie prowadzi monolog. nastepczyni Fiel sie znalazla...

Gość rzadona
co pięto? ja nic o stopach nie pisałam, chodzi mi o to, że zle sie to na mnie odbiło!!! Na mojej psychice!! boze z kim ja rozmawiam!!

Gość rzadona
a o co chodzi z ytm 10 na 10? to jakis ranking? zajęłam 10 miejsce? a dlaczego? I kim jest ta słynna fiel? Wasza fanka czy jak?

Gość piętno a nie piętro
:)

Gość rzadona
i w czym ci jowita pszeszkadza to, ze ludzie ze mną prowadzą dekalog? czlowiek w dzsiejszych czasach nawet nie moze zapytac na kafeterii o swoj problem/> tak ci to przeszkadza?

Gość rzadona
oh racja, piętno... ale głupio wyszło, szybko pisałam i jakos nie zauwazyłam, a sprawdziłam w ggogle i fajktycznie,

Gość plpkoj
Rzadona a widzialas Fiel, albo Drzoane ? Pozdrów je

to jestes faktycznie bardzo inteligentna skoro nie rozrozniasz znaczenia slowa pietno od pietro. to pewnie tez nie wiesz czym roznia sie slowa dekalog, monolog, konwersja, kontrowersja, szykowanie i szykanowanie?

Gość dr.Pyszka
szykowali piętro szelkimi Chyba pochodzisz z dysfunkcyjnej rodziny... Przykro mi że miałaś taki problem w szkole, pewnie głównie przez patoligczną sytuację w rodzinie nie jesteś czasem DDA?

Gość yyyKafeKrytykant
.

Gość rzadona
nie, ja nie mam dda, raczej spokojna jestem.

Gość yyyKafeKrytykant
.

Gość rzadona
nie, nie widzialam ich dawno, one chyba już nie istnieją (fiel i drzoana)

Gość rzadona
jowita, uczepiłas się jak igła stogu siana, znam bardzo dobrze znaczenia tych słów i wielu innych tj. polonizowac, dygresja, agresja, populacja, kopulacja, kompromitacja- to akurat ropbisz ty, armagiedon, apokalipsa, abs, cbs, cba, nba, bangladesz, bukszpan itp.

Gość rzadona
dr. pyszka, nie moja rodzina nie ma dysfunkcij, błedy interpretacyjne pochodzą raczej z pośpiechu, a nie z moich nieumiejętności, gdyż j. polski to moja pięta achillesowa, także inteligencją nie grzeszę.

Gość jak mozna miec
nie dziwie sie ze PRAWIE nie zdałaś, skoro masz problemy z j.ojczystym :o widzisz w ogole jak Ty piszesz? Nienawidzę takich lizodupów co przechodzą dzięki prośbom mamusiek :O

Gość rzadona
ap ap

Gość rzadona
to nie byla prozba tylko szlaban, matula zagroziła im, ze jesli nie zdam to sobie coś zrobie, a oni z litości mnie puscili.

Gość yyyKafeKrytykant
hahaha po co sie tak wkurzacie skoro laska specjalnie tak pisze? serio w to wierzycie? :D

Gość jak mozna miec
,,armagiedon,, :D dekalog? a nie dialog przypadkiem? wiesz co to pieta achillesowa czy tez poslugujesz sie slowami ktorych znaczenia nie znasz? Nie tlumacz ze to z pospiechu skoro musialas az wygoglowac zeby sie dowiedziec co napisalas zle. I raz moze sie zdarzyc a nie w kazdej wypowiedzi. Glupia jakas jestes. Moze przebadaj sie pod katem inteligencji, bo uposledzenie wyczuwam. Aha i o studiach nie masz co marzyc...