Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila66666

Waga w miejscu;(

Polecane posty

WITAM od 6 miesiecy sie odchudzam i jak narazie zgubilam tylko 10kg:( zostało mi jeszcze 10kg;( co zrobic by przyśpieszyc odchudzanie?? Prosze o rady i pozdrawiam:)

Gość Znam sobie
Ile masz wzrostu i ile teraz wazysz??

Mam 174cm i waga 65kg ale to i tak duzo:( wczesniej wazylam 75:( a 3lata do tylu moja waga byla ciagle58:) i tak bylo dobbrze:) a teraz z obecna wwaga czuje sie zle:(

Gość Kobieta 222222
Masz teraz idealną wagę, dobrze bedzie jak ją utrzymasz na stałe, bo organizm zwykle dązy po diecie do najwyzszej wagi jaką miał w życiu. A jak uwazasz ze masz w jakichs miejscach za duzo tłuszczu to zapisz sie na siłownie albo jakies aerobiki ;)

Powiem tak diety zadnej nie stosuje zmienilam tylko tryb zycia 3posilki dziennie i wiecej teraz spaceruje no i oczywiscie godzinka jazdy na rowerze i brzuszki:) wydaje mi sie ze wszedzie mam za duzo:( ale najbardziej to mam duzy tylek:( moje wymiaty to biust 90 talia 74 i pupa 94:( to mnie najbardziej doluje:(no ale to moze tylko moje wyobrazenia bo chce wazyc tyle co wczesniej:(

Gość Cieeekawe
Mam tyle samo wzrostu co Ty, ale jak wazylam 65 kg mialam w biuscie i biodrach tyle co ty, ale w pasie 65cm - wiec moze powinnas robic jakies cwiczenia wzmacniajace miesnie brzucha

Czyli co proponujesz? Bo ja robie brzuszki i nie wiem co dalej nie robie na ilosc ale na jakosc robie juz je 4tydzien i nic:( Prosze o rade:)

Mam takie pytanie co lepiej wplywwa na spalenie kalorii bez budowania szybko miesni. Jazda na rowerze czy bieganie? Prosze o odpowiedz.:)

Gość zdecydowanie bieganie
:)

Gość owsianka90
Może Twój organizm przyzwyczaił się do diety, zrób jeden dzień przerwy, zjedz normalnie, a potem znów zacznij diete

Gość lolaBB
Może zacznij więcej ćwiczyć - po co najmniej czterdzieści minut dziennie. Jeśli to nie pomoże to ewentualnie zdecyduj się na tabletki wspomagające odchudzanie. Ja ostatnio kupiłam sobie dokładnie takie http://dermalab.pl/85,acai-berry-select.html i faktycznie zaczynam chudnąć. Jak tak dalej pójdzie, to chyba do lata uda mi się pozbyć dużej nadwagi.

Gość marudka 86 szcszesciara z cieb
masz szczescie ja cwicze codziennie 30min plus dieta i w 3 mies zgubilam 1kg :/

Gość mami-016
Dziewczyny, jeden je mięso i jest szczupły. Drugi zajada się samymi warzywami i owocami i jest gruby. A my się zastanawiamy, dlaczego tak jest? Interesuję się odżywianiem zgodnym z grupą krwi. Teoria ta wiele w tej kwestii wyjaśnia. Jak ktoś ma gr.0 to na nic mu dieta wegetariańska, bo potrzebuje białka zwierzęcego i będzie się dziwił, że koleżanka schudła jak odstawiła mięso (bo pewnie ma gr.A i jest bardziej "roślinożerna";). Pozdrawiam, mami-016@gazeta.pl

owsianka90 miałaś racje ;) dopiero teraz przeczytałam twój post ale zrobiłam juz tak wcześniej i waga znowu idzie w dół;) Dzieki wszystkim za dobre rady!:)

Prosze mi powiedziec jak wyglada sytuacja z kilogramami które mozna zrzucic w ciagu mc jedni pisza ze 4kg inni ze 6kg i sama juz nie wiem. Ja dopiero w 6mc schudłam 12kg;)