Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkddkdkkrkrkrkr

czuje że utyłam.. czuje jak mi się tłuszcz rozchodzi po nogach. czuje to!

Polecane posty

Gość dkddkdkkrkrkrkr

nie wiem co mnie podkusiło, ale zamowilam wczoraj wieczorem srednia pizze na cienkim ciescie. zjadlam dwa kawalki, potem po 3h kolejne dwa. krotko spalam i od rana zdazylam zjesc kolejne 4 kawalki. prawie cala pizze wrabalam :( teraz czuje ze tyje, czuje ze grubne, jestem ociezala i pełna. czuje jak mi sie to wszystko zamienia w tluszcz. od 15 do 16 sie gimnastykowalam i zaraz ide 3h na rower. czemu ja taka durna jestem? :(:(:(:(:( mam wrazenie, ze po odstawieniu lekow mi apetyt urósł :(

Gość dkddkdkkrkrkrkr
od jakiegoś czasu wpierdzielam jak głupia, zwlaszcza na wieczór :( nie umiem tego opanowac. w ciagu dnia wczoraj zjadlam 4 pierogi ze szpinakiem, skrzydełko kurczaka, pomidora i na wieczór zamówiłam te pizze. jeszcze puszke pepsi do tego :( to pewnie wyszlo wczoraj z 3tys kcl. dzisiaj doprawilam sie kolejnymi 4roma kawalkami pizzy. bo tak lezała i mi pachniala. nie umialam sie opanowac. teraz poczulam, ze mi sie to zamienia w tluszcz. czuje jak mi sie rozchodzi po nogach. reszte wyrzucilam i juz nic nie zjem dzisiaj, bo tak sie wystraszylam. :(

Gość dkddkdkkrkrkrkr
zeby to byla taka jednorazowa sytuacja :( ja w ogole nie jadalam pieczywa i slodyczy. pieczywo mi jakos puchło i nie moglam psychicznie zniesc jedzenia go. slodycze mnie mdliły. a ostatnio potrafie kupic sobie batona czy czekoladke. przedwczoraj tez sie nazarlam. zjadlam na wieczor 4 paluszki rybne z surówka i potem poprawilam lodem i batonikiem :( :(:(:( a nie poszlam pobiegac ani nic, bo burza byla :( czemu ja taka durna jestem? :(

jeżeli masz BMI powyżej 30 to faktycznie źle robisz