Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyś1111

ile kalorii jeść, aby schudnąć

Polecane posty

Gość Justyś1111

hej ! wiecie może ile kalorii jeść, aby schudnąć przy wzroście 168 cm i wadze 60 kg? potrzebuję porady osoby, która serio się na tym zna, ponieważ używałam już różnych kalkulatorów i nie ukrywam, że ich wyniki są dla mnie tak zróżnicowane i absurdalne, że nie ma sensu raczej się do nich stosować. Dodam jeszcze, że trenuję kilka razy w tygodniu na siłowni ( marsz na bieżni (ok.30 minut na wzniesieniu), ćwiczenia na brzuch codziennie, czasem jakiś fitness). Moją aktywność fizyczną oceniam raczej na średnią. bardzo proszę o pomoc

Gość adsasdsd.
Tak sie zapuscic dziewczyno , wstyd !

Gość fgb jjj
Wcale sie nie zapuscila ma mal nadwagi pare kilo

Gość Justyś1111
okej, ale ile kalorii powinnam jeść, aby schudnąć ?

Gość tyle musisz jesc
1200

Gość Olcia Dubicka
To ile kalorii powinnaś jeść zależy ot trybu życia jaki prowadzisz, aktywności fizycznej jaką prowadzisz. Żaden kalkulator Ci tego nie wyliczy bo to tylko Ty wiesz najlepiej jak żyjesz. I też nie liczy się to ile dokładnie jesz ale jakość jedzenia. Tak samo po treningu powinien być inny posiłek a też inna kompozycja posiłku powinna być normalnie w ciągu dnia bez treningu. A jeśli chodzi o samo odchudzanie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)