Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydestinationnnnnnnnnnnnnn

11 dzień spóźnia się okres test negatywny

Polecane posty

mam śluz gęsty i brązowy, brzuch pobolewa. Nic poza tym. Wczoraj po 10 dniach zrobiłam test i wyszedł negatywny. Po takim czasie test powinien być wiarygodny prawda? Nie wiem co sie dzieje z moim organizmem bo do tej pory miałam regularny, 28 dniowy cykl. Jedynie w zeszłym miesiącu spóźnił się 4 dni. Ale nie aż 11...

Gość bez lekarza na jaką wróżbę
liczysz? zachwianie hormonalne, torbiel?

licze na lekarza ale jak wiadomo dzisiaj jest SOBOTA a do lekarza wybiore się dopiero w poniedziałek. A siedze i myślę. Może ktoś miał podobną sytuację i jest zorientowany w temacie. Z torbielami miałam problem 3 lata temu. Ale były malutkie i lekarz stwierdził, że same się wchłoną.

Gość hmmmm........ll
no w najlepszym przypadku to małe zachwiania hormonalne. W nieco gorszym torbiel (tak miała moja siostra i szwagierka) tzn. jedna 7 dni bez okresu i negatywny test,wizyta u lekarza, druga negatywny test po 11 dniach i podobna historia. Różne inne przyczyny też mogą być, ale te są chyba najbardziej popularne. Nic nie wymyślisz bez wizyty u gina i usg, i dalej ewentualnie badań hormonalnych. Nie masz się co nad tym teraz zastanawiać.

Gość hmmmm........ll
ciąża też pewnie mogłaby z tego być, ale prędzej obstawiałabym moje 2 pierwsze typy. To i tak tylko wróżenie z kart.