Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belrissa

Nienawidzę lata...

Polecane posty

Gość belrissa

Nie tylko dlatego, że jest gorąco, duszno, łatwo się spocić... ale dlatego, że trzeba odsłonić ciało :o Pokarało mnie bardzo nieproporcjonalną sylwetką, mimo, że jestem bardzo szczupła. Wiem, że nikogo to nie obchodzi, ale musiałam się wyżalić :(

Gość uytyuuyuyuuyuiui
'mimo że' mulico, tam nie ma przecinka

Gość takasobiebaba
o super .ja też nie lubie,ale tylko i wyłącznie z powodu upałów.uwielbiam jesień.

Gość tramal___
co tak nieproporcjonalne masz :) i nie pękaj. Nie ma ideałów

Gość dyskretnie
ja też w tamtym roku była, wysportowana zero kompleksów a w tym przez proszki przytyłam 15 kg masakra nie chce nigdzie wychodzić jest nas dwie

Gość belrissa
No tak, ten przecinek jest najważniejszy w całym tekście...

Gość belrissa
Nie ma ideałów, ale chyba tez nie powinno być ludzi aż tak w tym względzie poszkodowanych? Mam komicznie grube nogi w stosunku do reszty ciała, poza tym jestem płaska jak deska. Te wady łatwiej ukryć zimą, kiedy ubiera się wiele warstw, a teraz wszystko jest widoczne i znowu się czuję jak skrajny pasztet.

Gość Dzisiaj pomarańczowa.
Spoko, najważniejsze to zaakceptować siebie! Sama jestem szczupła ale brzuch to masakra! Fałdka.. jedna, druga... jutro jadę na zakupy kupić luźniejsze bluzki bo mam same obcisłe (w zeszłe wakacje miałam płaski brzuch) a teraz,...... czuję się jak balon! Przytyłam 7 kg od zeszłych wakacji... i wszystko poszło w brzuch...

Gość taratada
o , a ja ma wielki tyłek i grube uda.na wizus nie jest tragicznie,ale kilka lat temu wazyłam 10 kg mniej.ale powiedziałam,że to chrzanię.co roku w lato popieprzałam w rurkach, a teraz ubieram kiece. w rurkach leciało mi po nogach w upały.w sukience super.i co ciekawe faceci patrza jak głupi.ech..........

Gość taratada
do autorki-załóż długą sukienkę , przewiewną i tyle.albo luzne spodnie z materiału.

Gość Fruuuu
ja też nie lubię lata z tego powodu, nie jestem gruba ale bardzo mocno się pocę i mam nieproporcjonalną sylwetkę

Gość fdfdfdfdfdfdfdf
he he mam to samo :) tylko na odwrót kompleks...mam chude nogi i mam wrażenie że mam szerokie plecy : ] jestem załamana bo nie wiem jak sie ubierać... czy bluzki zabudowane czy na szerszych ramiączkach.. do tego mam krzywe nogi które zasłaniam przez 24 lata... zawsze czy jest 30 stopni to ja mam długie spodnie :)

Gość belrissa
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny :) No ja nie potrafię tego zaakceptować. Żebym miała jakiś atut którym mogłabym odwrócić uwagę od moich licznych wad... Ale nie, sama nie wiem co jest najbrzydsze :o

Gość Kochająca lato
ja mam np. krzywe nogi i grube uda, choc jak podam, ile mam cm w udach, to mi na kafe piszą, ze to mało.. to mój ogromny kompleks. Jednocześnie mam śliczną buzię - wiem to. Nie można mieć wszystkiego. Teraz chodzę w krótkich spodenkach mimo moich nóg - mam gdzieś się parować, a kiedyś - tylko dżinsy, to dopiero głupio wyglądało. Ostatnio nawet w pracy byłam w czarnej spódnicy mini (takiej rozsądnej mini) i szpilkach - nie wiem, jak sie odważyłam, ale dałam radę, martwię się ogromnie tymi moimi krzywymi nogami, ale moze inni nie postrzegają ich jako tak okropne? Maę o zgrabnych nogach Kocham lato - cały rok mogłoby byc 30 stopni - wtedy odżywam!

Gość Kochająca lato
już kiedys wklejałam moje nogi na kafe :) chce ktos zobaczyc?

Gość zakłopotana.
Nie przejmuj sie swoja sylwetką ! Wygladqasz tak jak wygladasz. nic nie poradzisz. Taka Bog Cie stworzyl. Jezeli masz sie komus spordobac to napewno sie spodobasz ; 3 . Zawsze znajdzie sie ktos , kto bedzie uwazal ze masz bardzo zgrabna sylwetke ;D. Byc moze tylko ty tak uwazasz, ze jestes niezgrabna ; ) Przy okazji. Pomozesz? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5590825

Gość stokroteczka oobgs
Kochająca lato: wstaw zdjecie :)

Gość mam tak samo jak
jak autorka :o tez mam brzydkie nogi...

Gość Kochająca lato
czyli mam brzydkie :o

Gość ja tez nie znosze lata kurde
kochajaca lato - mało co tu widac, ale normalne nogi. Ile masz wzrostu?

Gość Kochająca lato
161 cm :(:(

Gość ja tez nie znosze lata kurde
ja mam 157:/ Mam gorsze:/ krotsze i w ogole..

Gość mam tak samo jak
nie sa brzydkie :) ale widac ze niziutka jestes

Gość greatgatsby
tez jestem szczupła i mam niedoskonałosci sylwetki, m.in niewielki biust czy waskie biodra ale lato uwielbiam i staram sie eksponowac swojej atuty czyli np długie, zgrabne nogi;) na pewno masz cos co Ci sie w Tobie podoba albo inni uwazają ze masz ładne, wyeksponuj to i bedzie ok:)

Gość ja tez nie jestem
zadowolona ze swojej figury, mam chude i krzywe nogi, male piersi, zero tylka, bioder, a jednak slysze czasem: chcialabym wygladac jak Ty, i tez nawet w najgorsze upaly chodzilam w jeansach, ale jak ktos pisal- to jeszcze gorzej wyglada dlatego teraz naprawde mam gdzies czy komus sie podobaja moje nogi czy nie

Gość belrissa
No właśnie nie ma we mnie nic ładnego. Ja już wolę wyglądać dziwnie w spodniach niż obleśnie w spodenkach.

Gość pinekk
a ja właśnie dlatego uwielbiam lato bo dziewczyny pokazują wiecej ale wy jesteście dziwne te nogi są normalne boszzzz:O

Gość fanka Manchesteru United
Tak bez urazy, ale trochę denerwuje mnie takie gadanie, że coś się ma za grube. Jeśli uważasz, że trzeba to zmienić (w Twoim przypadku grubość nóg) to zacznij wykonywać ćwiczenia na nogi i po jakimś czasie zobaczysz efekty i zaczniesz podobać się sobie. Najgorsze co możesz robić, to myśleć, że i tak z tym nic nie da się zrobić i będziesz tylko cały czas się załamywać...

Gość fanka Manchesteru United
Mi np. nie podobał się mój brzuch, dlatego zaczęłam ćwiczyć. Po miesiącu mogę pochwalić się naprawdę ładnym kaloryferem i płaściutkim brzuchem. Trzeba tylko CHCIEĆ :)