Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obi1kenobi

Poszukiwana sympatyczna dziewczyna na wesele przyjaciół 08.06.2013

Polecane posty

Gość obi1kenobi

Witam, mam 27 lat i na imię mi Łukasz, z racji iż moi znajomi postanowili przypieczętować węzłem małżeńskim swój związek zostałem zaproszony na ich ślub i wesele które odbędzie się 8 czerwca w okolicach Kalisza. I tutaj powstaje problem gdyż na obecny moment nie mam z kim iść na to wesele... I tutaj prośba do wszystkich wolnych dziewczyn : Jeśli jesteś zainteresowana dobrą zabawą, poznaniem kogoś fajnego, miłym spędzeniem czerwcowego weekendu i nie masz więcej niż 170 cm wzrostu to napisz obi1kenobi86@gmail.com Dodam tylko iż wesele przewidziane jest na dwa dni czyli z noclegiem. Oczywiście mogę przyjechać po dziewczynę która wyrazi chęci towarzyszenia mi jak również odwiozę ją..., tego wymaga bycie dżentelmenem Pozdrawiam serdecznie

Gość cukratywna
jak będzie jebanko to ja ja jestem chętna

Gość hgfmhfghhg
do 170 cm? to ty mały karakan jesteś

Gość obi1kenobi
Hmmm do 170 cm bo tym samym daję oczywiście możliwość założenia szpilek..., a z racji że ja mam 173 cm wzrostu to było by to jeszcze OK choć ja nie miałbym problemu przy wyższej dziewczynie no ale jeszcze kwestia jak ona by się czuła... a mały karakan nie jestem.., kto używa takich słów nie zasługuje na moją uwagę oraz chyba ma problem sam ze sobą

Gość nie ja ale
Autorze wzgladasz na bardzo sympatycznego, mam nadzieje, ze znajdziesz dziewczyne rownie sympatyczna i kto wie, moze wam cos z tego wyjdzie. Czego ci zycze!

Gość anianianianianiaa
o ja bym się przeszła ale z krakowa jestem 🖐️