Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men bi

Jestem bi i się tego nie wstydzę

Polecane posty

Lubię facetów i kobiety. Kiedyś nawet przed moją obciągałem koledze.

Gość to chyba
dobrze, że dobrze ci z tym kim jesteś i kim się czujesz :) ja tam jestem (jak się ostatnio okazało) dosc wyrozumiała, i na prawdę jestem w stanie baardzo wiele zrozumiec jeśli idzie o potrzeby czy zachowania drugiego człowieka tak więc luz :)

Cieszę się. Wiem jak się z tym czuję i mi to nie przeszkadza. To fajne.

A ja jestem hetero i nie mam odcisków na dłoni. Zastanów się kogo to obchodzi głupia pipo, bo sensacjone swoją deklaracją nie zrobisz pustaku. :O

Każdy krytykuje męski biseksualizm, a wcale nie jestem gejem, czy pedałem. Kocham kobiety, ale zabawa z facetem jest fajna

Każdy krytykuje męski biseksualizm, a wcale nie jestem gejem, czy pedałem. Kocham kobiety, ale zabawa z facetem jest fajna

Gość kukunamuniu u u
Nie mam nic do osób bi, ale śmieszą mnie te deklaracje biseksualnych facetów "nie jestem gejem ani zadnym pedałem" :D :D :D Zrozum człowieku, że obciągając innemu facetowi niczym się od geja nie różnisz! A podkreślając tylko to wydajesz się smieszny - cóż takiego wstydliwego jest w byciu gejem czego nie ma w seksie bi z innym facetem ? ( A tak na marginesie - bywają bardziej męscy geje od niejednego biseksualisty) innymi słowy - kiedy masz kutasa w ustach to w tym momencie jest wszystko jedno czy jesteś gejem, czy biseksem :P

Gość gość
ja podobnie,uwielbiam dziewczyny,bo facet nie ma z***bistych cycków,ani c*pki,ale ma stojąca pałkę,która tez jest fajna,raz bzykałem kolezanke u niej w domu,a 2 godziny później u kolegi robiłem mu loda i było ok,pozycja 69 z facetem też jest fajnam,a czy to sie nazywa bi czy gej to już mnie mało obchodzi,marzeniem moim jest jakby w jednym czasie dziewczyna siedziała na moim sprzęciku a ja inny sprzecik miałbym w buzi :P jesli masz ktoś podobne fantazje lub przeżył coś podobnego piszcie,fotki tez mile widziane,mój mail ziomu512@op.pl

Gość kasia co nie chciała jasia
to se bądź. co mnie to?

Gość gość
ja kiedyś moja na trójkat namówiłem z moim kolega (ja i on jestesmy bi i kobieta o tym wie)i sie zgodziła,pod warunkiem,że popatrzy jak my to robimy i ak było,kolega mi zrobił loda najpierw...potem ona się rozebrała "usiadła mu na twarzy" i minet a ja jemu obciągałem,na koniec ją posuwałem,a kolega waląc konia spuścił się jej na twarz,a potem ja,teraz czasem to robimy we 3 i jest spoko :-)

Gość limmmmmmm
Ja też jestem BI. Miałem doświadczenia zarówno z kobietami jak i facetami. Podniecają mnie sytuacje intymne z obiema płciami. Jednak jest zasadnicza róznica w podejściu do obu płci. MIanowicie sex z facetami ogranicza się tylko i wyłącznie do pieszczot i stymulacji genitalnych.Jest czysto fizyczny i mechaniczny. Obciąganie, trzepanie, rżnięcie się. Bez "kocham", bez całowania w usta, bez żadnych czułości, głębszych emocji.... Z kobietami natomiast jestem zdolny do znacznie większej gamy pieszczot, zabaw. Kobieta atrakcyjna jest dla mnie "boginią" którą mogę pieścić i dotykać, całować, bez względu na część ciała, mogę z kobietą chodzić spać i się rano budzić. Możemy sobie patrzeć w oczy, przytulać się, głaskać... A co najważniejsze....z kobietą mogę się związać na całe życie, a z facetem nie..

Gość gość
Też jestem bi. Z facetem też się fajnie całuje

Gość gośćblefny
A co to jest ze ty bi? Jak ****asz jefno myslisz juz o innych? Czy o facetach ze ty znim to robisz? Looo to tego tao tszeba siwstydzic!!!bo to i gzech mocny nawet?!!

Gość gość
Jestem biseksualny i jestem dumny z tego.