Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati1509941994

Garbaty nos to mój straszny kompleks!

Polecane posty

Gość pati1509941994

Chodzi o mój garbaty noc , wiem że ten temat drąży tu cały czas. Mam 18-naście lat i wielki problem, który dla was jest głupotą. Po prostu jest mi trudno sie zaakceptować mam z tym kłopot jak mało kto , a kiedy ide przez misto lub gdzie kolwiek i mijam faceta który mi się spodoba to zamiast patrzeć na niego skręcam głową w bok żeby tylko nie zobaczył tego kompleksu a w pociągu nawet nie szukam wolnego miejsca tylko chowam się po katach i gdzie się da!! Czasami kiedy o tym myślę to płaczę nawet nocami, boli mnie to że jestem taka bo u mnie w szkole jestem na takim profilu gdzie są same dziewczyny np u mnie w klasie są tak ładne i idealne że nie pozostaje mi nic innego jak zazdrościć urody, do tego nos stanowi bardzo ważny element na twarzy , jest bardzo widoczny, boję sie być z kimś bo nie chcę by mnie oglądam to mnie peszy, nie raz staram się być silna i powiem sobie że od teraz mam gdzieś i idę z głową do góry ale to mi nie wychodzi, jestem załamana , na operację mnie jeszcze nie stać a teraz kiedy jestem jeszcze nastolatka i mam piękne lata to oczywiście nie umiem się odnależć wśród ludzi , nie chodz\e na imprezy nie uczestniczę w zadnych spotkaniech , chowam sie po prostu wiem że to złe i głupie .. nigdy nie byłam w związku na poważnie tym nardzie na poważnie , ostatni raz miałam chłopaka w 6 kl podstawowej gdzie miałam gdzieś mój wygląd ! Jak mam sobie z tym poradzić , chciałabym żeby ktoś mnie pokochał mocno i nie zwracał uwagę na to ! Que hago? ;C

Gość dewdewdwdwd
to może zastanów się nad operacją nosa? niektórzy napiszą żebyś zaakceptowała siebie itd ,ale czasem warto sie takiego kompleksu pozbyć i wtedy jest łatwiej... na szczęście takich operacji sie wykonuje bardzo wiele i jest wielu dobrych chirurgów plastykow u nas w Polsce wiec może pomysl o tym dla samej siebie

Gość Hania wwwww
Słoneczko, nie tylko wygląd fizyczny się liczy. Czy Ty oceniając ludzi ocenisz ich za ich wygląd? Czy za to jaki mają charakter, za to jaką wiedze posiadają, za to w jaki sposób traktują ludzi? To jest bardzo złe podejście do sprawy myśląc że jeśli jestem "brzydka" to nie mogę należeć do żadnej grupy społecznościowej ani nie mogę mieć żadnych przyjaciół. Jeśli będziesz potrafiła pokochać kogoś to kto pokocha także Ciebie. Jaki masz charakter ?

hej, ja też mam garabty nos, ktory byl przyczyna moich strasznych kompleksów jeszcze do LO. W dodatku bylam chyda jak patyk, zero biustu, no dramat. A na studiach się okazało, że przy 180 cm wzrostu i dlugich blond wlosach, to nos nie ma zadnego znaczenia! Powaznie, teraz nawet go lubie. Postaraj sie zapomniec o nim na chwile i zastanow sie, co jest w Tobie najladniejsze! Jak masz fajne nogi to je pokazauj, jak biust to nos dekolty. Kazda z nas ma cos atrakcyjnego, tylko trzeba umiec to wykorzystac! :)

hej, ja też mam garabty nos, ktory byl przyczyna moich strasznych kompleksów jeszcze do LO. W dodatku bylam chyda jak patyk, zero biustu, no dramat. A na studiach się okazało, że przy 180 cm wzrostu i dlugich blond wlosach, to nos nie ma zadnego znaczenia! Powaznie, teraz nawet go lubie. Postaraj sie zapomniec o nim na chwile i zastanow sie, co jest w Tobie najladniejsze! Jak masz fajne nogi to je pokazauj, jak biust to nos dekolty. Kazda z nas ma cos atrakcyjnego, tylko trzeba umiec to wykorzystac! :)

Gość Hania wwwww
to juz przesada , albo paranoja urojona. wielu ludzi ma garbowate nosy i jakos żyją i się nie przejmują

Gość Hania wwwww
śmiało mijaj ludzi na ulicy, uśmiechaj się szczerze do nich , zagaduj otwarcie, będziesz się czuć napewno lepiej

Gość lidia lidia
nic sie niemart tez mam taki problem muj wyglada jak zlamany

Gość lidia lidia
najwarzniejsze jakim jestesi czlowiekiem

Gość Hania wwwww
mój chcłopak też miał garbowaty nos, ale nos mi w nim nie przeszkadzał tylko to że mnie zdradzał