Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MatyldA29

Brzuszek po ciazy

Polecane posty

Jestem 15 miesiecy po ciazy i stwierdzilam ze trzeba troche nad nim popracowac. Najbardziej mi chodzi o ta skure bo to jej jest najwiecej. Bo co do swojej wagi 55kg nic nie mam. Tylko czy to nie za pozno. Prosze o jakies porady

Gość ajkdfksjdbf
Zacznij ćwiczyć albo zrób sobie operacje innej opcji nie ma

Gość irlandia27
dupa tam operacje odrazy to moze niech sie powiesi bo po co walczyc?? ja jestem 2 lata prawie po ciazy i jakies 2 miesiace temu postanowilam zmienic siebie i swoje zycie.. odchudzam sie bo jest nadwaga ale brzuch to co innego, mialam cesarke, wczesniej wyrostek i skora na brzuchu nie byla ladna i rozstempy byly a teraz jest juz prawie ok stosuje kermy z eveline 2 razy dziennie i jestem zadowolona... ja tam uwazam ze trzeba walczyc i tyle a operacja jasne latwizna.. kase wydasz a pozniej w spiaczkach leza lub oszpecone .. spoko natura dala natura zabierze.. powodzenia ;)

Gość ajkdfksjdbf
Z tą operacją to była taka ironia. wiadomo że powinna ćwiczyć ja tylko jej dałam prawo wyboru ;)

Gość irlandia27
a to sory bo jak czytam niektore wypowiedzi to mie szlak teafia.. tobie na ten brzuszek to hula hop polecam ja krece i sa efekty... dieta mz i pije moroznik tylko ja mam z czego gubic na razie 8 kilo spadlo jeszcze 10 do celu.. mozna tylko trzeba chciec no i brac sie do roboty..

Gość kitkaka
irlandia ale pierdolisz jakbyś zobaczyła mój brzuch 20 miesięcy po porodzie to byś się dowiedziała po co się robi operacje to nie droga na łatwiznę tylko ostateczność, nie każdy ma to szczęście że poćwiczy i z galarety zrobi się jędrne ciało, ja ćwiczę kilka miesięcy może nawet już pół roku a brzuch wisi mi dalej, w jeansach wystaje mi zwis skóry więc mnie tylko operacja ratuje bo żadna dieta i ćwiczenia już nie pomogą a dałam z siebie wszystko nadwagi nie mam, ćwiczę cały czas i co? skóra wisi bo jest jej w nadmiarze po dużym ciążowym brzuchu. Po to się robi operację bo nie ma innej opcji a nie że się jest leniwym. Ja zrobię ją na 100% jak tylko uzbieram kasę bo chcę się czuć dobrze w swoim ciele a nie krępować cokolwiek bym nie ubrała, nawet sobie nie wyobrażacie jakie to ohydne schylać się a tu wylewa się zwał skóry.

Gość irlandia27
kitkaka no jezeli az tak inic nie pomaga to faktycznie idz pod noz!! ale raczej na poczatku niech sproboje dziewczyna powalczyc , ze tobie sie nie udalo to nie znaczy ze jej tez nie!!! trzeba bylo pomyslec jak bylas w ciazy o kremach!! bylo by latwiej ;)

Gość kitkaka
Jakie kremy zrozum kobieto że niektórym się skóra tak naciąga że nie ma szans żeby potem się to wchłonęło i było jak przed ciążą, to tak jak grubas przytyje z 50kg do 150kg to potem ma skórę zwisającą w każdym miejscu jak schudnie. Na rozstępy też nie ma rady nawet jak stosujesz coś całą ciążę to i tak możesz mieć. Wpisz sobie w google jak wyglądają brzuchy do plastyki i zobacz to może zrozumiesz na czym problem polega bo w tej chwili myślisz że to kwestia smarowania kremem i ćwiczeń żeby tego się pozbyć. A komentarze w stylu trzeba było myśleć w ciąży to sobie zachowaj dla siebie bo owszem myślałam i smarowałam codziennie ale to już nie moja wina że syn był duży i miałam dużo wód przez co wywaliło mi ogromny brzuch a mam drobną figurę.

Gość irlandia27
ok spoko nie denerwuj sie ja nie chcialam nikogo tutaj urazic ! nie to mialam na celu! moze i masz racje ja malo przytylam w ciazy bo tylko 4,5 kg ale syna urodzilam zdrowego i o wadze 3,5 kg mimo to brzuch mialam wielgachny... fakt skora mi nie wisi moze i nie jest on jeszcze plaski i zapewne nigdy taki nie bedzie ale jestem steptycznie nastawiona do operacjii przeciesz to jest wasza indywidualna sprawa co wy zrobicie a ja mam prawo do swojego zdania!!!

Gość papapapapa
Irlandia wiesz ze ten moroznik jest szkodliwy czy udajesz ze nie wiesz?

Gość fgfttyt78
noszenie gorsetu albo takiego obciskającego pasa na brzuch pomaga na obwisłą skórę. trzeba nosić non stop i są efekty

Gość irlandia27
papapapa poczytaj dobrze... na ten temat.. wszystko jest szkodliwe w nadmiarze a gorsze rzeczy dziewczyny lykaja i zyja. to jest moja sprawa co biore a ja sie ani tutaj ani nigdzie o rade nie pytalam wiec daruj sobie...

20 a czemu pytasz? A co wy tu teraz mnie macie za jakas kurwe? Czemu uwazacie ze prawiczki to scierwa? Fajni sa i nie sa gorsi od innych facetow bo kazdy facet nim kiedys byl

Gość Olcia Dubicka
Musisz schudnąć to i brzuch zniknie. Ta skóra to nic innego jak masa tłuszczowa. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

A co myslicie o tych pasach wibrujacych? Ktoras korzystala? Pomaga to wgl?