Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i żeby mi tu nie było

brak świadomości po przebudzeniu - nie wiem co mówię

Polecane posty

słuchajcie ja nie wiem czy to jest jakiś problem natury medycznej czy to jest normalne, ale jak sie przebudzam w nocy albo nad ranem to często tego nie pamiętam (np w nocy wstaję się napić, albo na siku, albo przeglądam smsy i później nic z tego nie pamietam i mówią mi o tym osoby które akurat spędziły tą noc w tym samym domu - narzeczony, mama, siostra... ). To jeszcze pół biedy, ale po przebueniu rano rozmoawiam normalnie, wydaje się ze jestem już "przytomna" a nie pamieam później tego co mowiłam. Wczoraj np podobno narzecoznemu nagadałam rano jakichś nieprzyjemnych rzeczy - oderwanych od rzeczywistości, bo wcale tak nie myślę... no i poczuł się dotknięty że tak o nim sądzę;/ Nie wierzy że nic z tego nie pamiętam, bo nie wyglądałam na zamroczoną... a ja byłam w szoku jak usłyszałam co to mu nie naopowiadałam za bzdur. To jest normalne czy powinnam iść do lekarza? Nie chcę się zbłaźnić. Dodam że cierpię na dokuczliwe bóle głowy, mam straszne huśtawki nastrojów, nieuzasadnione przybieranie i tracenie na wadze (nie po 2-3 kilo tylko po 15... przez ostatnie 3 lata przeszłam kilkakrotnie od rozmiaru 34 do 40 i z powrotem)

hop hop... jest tu kto?