Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwa załamana

Mam kłopoty finansowe, jak z nich wyjść?

Polecane posty

Mam poważne kłopoty finansowe, w tym miesiącu muszę spłacić kredyt, rachunki zapłacić, kilka dni temu była wypłata a ja nie mam już nawet na chleb :( Ciężko mi nie wiem jak z tego wyjść :(

Gość Aaaaankietkaaa
Sprzedaj ten komputer z ktorego to piszesz

dogadaj sie z bankiem o zmniejszenie i rozciagniecie w czasie

sprzedać komuter ale rada :O może to narzędzie pracy ? a na co wypłata poszła ? skoro rachunki i kredyt jeszcze do spłacenia

Wynajmujemy mieszkanie, bo niestety nie mamy innej możliwości by gdzieś mieszkać, w poniedziałek przychodzi właścicielka której muszę dać odstępne za rok z góry, troszkę mi brakowało więc trzeba dołożyć z wypłaty, poza tym mieliśmy pewien problem ostatnio i trzeba się było z kimś dogadać. Wyszło na to że musieliśmy komuś od ręki zapłacić kilkaset złotych (to było najkorzystniejsze rozwiązanie) i wobec tego zostaliśmy teraz bez grosza :(

Gość Kafetyuijna
To ze sprzedaza kompa to niezly pomysl jesli nie uzywasz do pracy. Pozzniej jakos odlozysz na nowy

Gość a na co wziełaś
kredyt, jak nie na mieszkanie?

Gość Odstepne za rok z góry w
wynajmowanym mieszkaniu? Bez jaj. Poszukajcie nowego lokum i rozwiązecie swoje problemy finansowe tym samym

Gość gość
Chociaż starałem się, to nigdy pieniądze się mnie nie trzymały. Nigdy nie miałem poważniejszych problemów z finansami typu jakieś długi ale też nigdy nie miałem przy sobie większej gotówki. Musiałem coś z tym zrobić , bo chociaż wiem że pieniadze nie są w życiu najważniejsze, to życie bez nich zaczęło mnie już denerwować. Zacząłem od zamówienia rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Powoli, krok po kroku moje finanse się polepszały, niedługo po odprawieniu otrzymałem ciekawą propozycję wejścia w biznes który mógł przynieść dobre pieniądze. Postanowiłem zaryzykować, a efekty przerosły moje oczekiwania. Zarabiam teraz całkiem niezłe pieniądze, sporo powyżej średniej krajowej. I mam dużo pomysłów na to żeby było jeszcze lepiej.