Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaa244444

jak myslicie , mam filigranowa sylwetke?

Polecane posty

Gość malaaaa244444

mam 162 wzrostu , wage 47, biuście 85 , pod biustem 70 , talia 61, biodra 92 mam smukła ,,góre" ,ale biodra , nogi troszke masywniejsze tzn też szczupłe ,ale już nie taki chudziutkie jak ,, gora" czyli taka troche figura gruszki

Gość malaaaa244444
i w ogole jaka to jest wg was ,, filigranowa" sylwetka?

Gość SZMAJLLL
Taka jak TWOJA malutka

Gość ble ble jakkas tam
jaka filigranowa ? gora jest szczupla ale biodra zbyt szerokie- typowa gruszka . z drugiej strony po co ci tu pisac o swoich wymiarach i pytac sie na podstawie cm jaka masz budowe? nie masz blizszych osob do oceny jesli juz tego potrzebujesz? a moze chcesz sie dowartosciowac? jak dla mnie typ gruszki jest fatalny wizualnie , szerikia dupa i zero cycek...

Gość ccl lll
Filigranowa osoba kojarzy mi się z osoba niska, drobną, takim patyczkiem ze zgrabna pupa i mniejszymi piersiami, żadnych masywnych ud, może te uda są masywne tylko wg ciebie? Ja jestem drobna, noszę b.mały rozmiar pierscionka, i mam malutki nadgarstek, po tył poznasz jaką masz mniej więcej budowę

Gość jestes filigranowa
zazdroszcze ci

Gość SW 1313
Jesteś zajebista !!!

Gość fgfdww
nie masz waga nie ma znaczenia waze 47 kg, mam 173 i nie jestem filigranowa tylko koscista jak masz cokolwiek masyw ego,to filigranowa nie jestes

Gość bewdej
ja miałam mały problem z nogami, były troszkę masywne i zdecydowałam się na zabieg cavi lipo - wyszło super i w końcu lubię swoje odbicie :)

Gość nie jestes filigranowa
po prostu szczupla.a ze masz najmniejszy rozmair peirscionka- po prostu masz male dlonie i tyle.