Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Big Brother w LAPTOPIE

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą was też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 30-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo.

Sam bym na to nie wpadł z tym podglądaniem przez pulpit gdyby mi w tym nie pomogli koledzy z pracy. X Gdy mój kolega z pracy opowiedział mi kiedyś jak spędził sylwestra w tym roku to coś mi zajarzyło w głowie. Po tym zajarzyłem że oni prawdopodobnie widzą mnie przez ekran tzn.to co robię przed kompem. X I to się z czasem potwierdziło....

Gość dr. habilitowany
Siostro proszę pacjentowi podać haloperidol .

nie jestem chory to co mówię to prawda sami się o tym przekonacie jeśli mi nie wierzycie. Ci co mówią że jestem chory po prostu nie chcą żeby to wyszło na jaw bo wtedy nie będą mieli kogo oglądać.

Gość a ja wierzeeee
że może to byc prawda :)

Gość K o n i u s z e w s k a
Bo to jest prawda.

Gość Pracowita ..
Wiem że tak można :D mój brat robił na mnie eksperymenty już ładnych pare lat temu :P jak ktoś się zna na rzeczy to potrafi niemal wszystko :) więc z tą kamerką też wierzę :)

Gość Pracowita ..
dobrze że kamerka w lapku mi się popsuła :P

Gość a ja wierzeeee
mi odbiło i tą kamerkę zakleiłam białą kartką papieru. Czytałam że komuś ukradli laptop i byl sprzedany jakieś rodzinie X a prawdziwy właścicel laptoma miał jakiś program szpiegjacy złodzieja (mam taką funkcję na antywirusie esed nod 32) i rodzina X byla nieswiadomie w necie i duzo osób ją podglatalo. Piepsze to czasami ćwiczę przy jakis filmach z lapka bez bluzki nie chce być gwiazdą neta :) mozzw mam schizy moze..

Gość dr. habilitowany
Wasze komórki namierze Echelon, spuście je w kiblu .

ludzie tu nie chodzi o wasze kamerki tylko o to że ekran waszego monitora LCD to tak naprawdę kamera która potrafi rejestrować obraz. Zaklejenie kamerki nic nie da.

wielki brat cały czas patrzy tak że jak się przebieracie to przekręcajcie laptopa w stronę ściany. I jak przeglądacie internet to czujcie się jakby ktoś na was patrzył cały czas.

Gość dameczka xska
aniby skad wiesz o czyms takim? jakos nigdzie w internecie nie pisze o tym.

Gość ja tam nie
Czuje, e ktos patrzy .Napisz skad to wiesz .I eby ekran przekazywal obraz to chba trzeba zrobic jakies ustawienia .Choc nie zdziwilabym sie chyby ekran mial takie mozliwoci

Gość ja tam nie
A telewizory LCD?W takim. razie tez moga byc kamerka .Autorze a czy wylaczony laptop. tz rejestruje obraz ?

Gość gość
Up

Gość gość
Up