Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niecierpliwa bardzo...

Jak rozmawiać z teściową,która wszystkich krytykuje.

Polecane posty

Rozmawia z koleżanką,jest bardzo miła.Koleżanka poszła,a ta skrytykowała ja za wszystko chyba.Przyszła na obiad jej druga synowa,gadały jak najlepsze koleżanki.Synowa poszła,zacytowała całą rozmowę z nią,też wszystko krytykując.Moja córka ją uwielbia jako babcię,ale ja nie mogę z nią wytrzymać.Cały dzień obrabia dupy innym.Staram się nie rozwijać z nią tych tematów,ale szlag mnie trafia.

Gość dhy78dgy7deg7ue
ignorować. nie zmienisz jej.

Mnie to zastanawia,dlaczego ona się tak zachowuje.Czy jest niezadowolona z zycia,czy jak?

Gość wiśnióweczka
można się spodziewać, że Ciebie też obgaduje... w takiej sytuacji na pewno trzeba zachować ostrożność w kontaktach z nią, za wiele nie mówić, nie zdradzać tajemnic i mieć ograniczone zaufanie. Kontakt z takimi ludźmi jest bardzo trudny i męczący...

Gość dhy78dgy7deg7ue
Ludzie którzy obrabiają tyłki innym są po prostu zazdrośni i mają kompleks niższości.

Gość zakupić wibrator z logo
Radia Maryja

No właśnie,mi się wydaje,że ona ma kompleksy.Nigdy nie pracowała,tylko teść.który jej to na każdym kroku wypomina.Jak chce sobie np.wypić ,to musi kombinować kasę i czeka,aż mąż wyjdzie do pracy,bo inaczej ją opierdziela,że wydaje pieniądze.Z każdego wydanego grosza musi się tłumaczyć.Ma też ,,zakaz'' chodzenia po koleżankach.Jej druga synowa pracuje i studiuje,a ona się jej czepia,że nie zawsze obiad ugotowała,bo przecież teściowa zawsze gotuje,ale zapomina o tym,że nie ma nic innego do roboty.