Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinkawesel08

Czy iść sama na Wesele ???

Polecane posty

Gość Karolinkawesel08

Witam:) W Sierpniu jestem zaproszona na wesele , lecz nie mam partnera , roztaliśmy się miesiąc temu . Czy iść sama na wesele ??? Będzie tam też moja kuzynka a ona też nie ma partnera.

Gość idź idź wkońcu to wesele
Jeżeli twoja kuzynka też idzie sama, to pewnie że idź i baw się dobrze:)

Gość MOJA RADA ;dddd
Ja raz byłam sama i to był koszmar , wszyscy w parach ani jednej osoby bez pary , siedziałam za stołem i jedzenie wpierniczałam tylko . Ale jeżeli twoja kuzynka też będzie sama to idź , zawsze będzie ci raźniej niż samemu :)

Gość chkip
dlaczego nie mozna isc samemu na wesele? nie rozumiem

Gość Pewnie że idź, a czemu by niee
Idź i baw się dobrze, zawsze znajdzie się jakiś wujeek czy kuzynostwo do potańczenia; D a jak nie , to zabawy w kółku ;)

Gość Pewnie że idź, a czemu by niee
No idź ;D

Gość Mieczyslaw 1971
Jec do Dziadkow na wies i idz do obory i popros Buchaja zeby z toba poszedl...

Gość raflezja
Na jedno z wesel, na których się najlepiej bawiłam, poszłam sama i w dodatku byłam kierowcą! Znałam tylko państwa młodych, świadka i jedną koleżankę. Założyłam buty na najwyższym obcasie, bo przyjęłam, że nie potańczę. A tu...wyhulałam się za wszystkie czasy. Częściowo na bosaka ;) Idź! Nigdy nie wiesz, czy nie trafi się ktoś inny bez pary. Albo super tańczący kolega pana młodego, z dziewczyną poznaną przez neta dwa dni wcześniej, która bawić się za bardzo nie lubi i wręcz wciska Ci swojego partnera, bo sama woli delektować się drinkiem i palić fajkę za fajką ;)

Gość bylam.sma.spoko bylo
i solo dziewczyn i kobiet było sporo teraz sporo ludzi pracuje za granica,nawet ok bylo,choc nie lubie wesel tak ogolnie samo w sobie nudne wesele,ale nawet pobawilam sie i na parkiecie,do odwaznych swiat nalezy,a zapraszac kogos przypadkowego szkoda...moze narobic "obory"

Gość bylam.sma.spoko bylo
tzn sporo pracuje za granica wiec kobiety chłopaków i męzów nie mialy na miejscu