Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jewish juicce

Żydzi i Chrześcijanie powinni się lubić. pOwody:

Polecane posty

Gość jewish juicce

- jesteśmy inteligentni, mądrzy, dobrzy, piękni i czyści natomiast nie powinno się tolerować : sekt, spaczeń, ateizmu, satanizmu i islamu, względnie również hinduizm można by zlikwidować, także szintoizm, bo Japończykom nieźle bije na głowe ze zboczeniami, buddyzm ujdzie.

Gość nie chce być mydlem
Myślę że jestem inteligentna mądra ładna i czysta,ale jestem ateista. Natomiast uważam że każdy ma prawo do swojej wiary, każdego traktuje tak samo bez względu na kolor skóry etc, aczkolwiek panicznie boję się ludzi białowłosych i z niebieskimi oczami :-/

Gość Edededef
Jestem w jednej osmej zydowka a i tak bardzl widac zydowskie rysy, tez nie przepadam za blondynami, mysle ze jakby bylo wiecej zydow mialabym jakis znajomych, bo Polacy sa zlosliwi, nieuczynni, nie mozna ich o nic prosi

Gość Edededef
Jestem ateiska , wszelakie religie mnie brzydza zwlaszcza judaizm iislam

Gość heloiza999
rucham psa jak sra :classic_cool:

Gość nie mam czarnego nickkkkaaa
a ja tolerancyjna wobec sekt nie bede...

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
"Jestem w jednej osmej zydowka" czyli wcale nią nie jesteś, to tak jakby ktos powiedział że jest w jednej ósmej polakiem, że kinol masz wielki to niekoniecznie wpływ żydostwa, w IZraelu jest mnóstwo krótkonosych żydów i wiecej garbatych spotkach w zakopanem niż w tel awiwie, ot stereotypy, popatrz na holland